marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

20 de setembre de 2017
0 comentaris

A FAVOR DELS DRETS, CONTRA LA BARBÀRIE

«Davant l’arremesa de la Guàrdia Civil a algunes conselleries de la Generalitat de Catalunya i la retenció o detenció de càrrecs públics, l’Obra Cultural Balear aferma el seu suport inequívoc a la ciutadania principatina que vol decidir democràticament i pacífica el futur del Principat de Catalunya, a les seves institucions i al referèndum de dia 1 d’octubre. De la mateixa manera, condemna sense pal·liatius els atacs del Govern de l’Estat als drets individuals i col·lectius, i a la democràcia».

Això diu l’Obra Cultural Balear que, a la vegada, convoca els seus associats i simpatitzants a l’acte de l’Assemblea de Regidores i Regidors Sobiranistes de Mallorca en suport als batles i regidors del Principat encausats per l’1 d’octubre, programat de fa setmanes, que significarà el suport absolut a la ciutadania i a les institucions principatines.

En un moment com aquest, el clam de Mallorca es farà sentir. S’ha reaccionat tot d’una i diu molt a favor dels illencs pel referèndum i pels Països Catalans.

És hora de saber qui calla davant aquest cop d’estat.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.