EL TALLER MARGINÀLIA I ALLÒ QUE OFEREIX

El Taller Marginàlia, de Can Gazà, ocupa els residents d’aquesta família de fet nombrosa que es troben en millors condicions de salut i pretén contribuir a la seva recuperació personal. En la nau del carrer d’Asival número 4 del polígon Can Valero de Palma, els mobles, la roba, els llibre i fins i tot les utopies hi troben una nova oportunitat de ser útils. El taller, el vaixell insigne de Can Gazà, demostra dia a dia que és el millor agent socialitzador dels residents.

La nau és immensa i és plena de mobles i objectes meravellosos que Can Gazà no regala per vergonya. Els cal a tots una segona oportunitat –com als gazanencs- per dignitat, la mateixa dignitat que rescabalen els que hi treballen amb la seva excepcional feina de restauració. I si es manté el taller tot i el seu alt cost és únicament per aquest objectiu. Al cap i a la fi, el bescanvi que es demana per cada objecte que s’ofereix sols és un pessic d’honorabilitat.

Per a Can Gazà és capital mantenir dempeus i a ple rendiment el Taller Marginàlia i això passa per augmentar el nombre de visitants. I per això Can Gazà demana als seus amics, de prop i de lluny, que el visitin, que hi vagin a mirar, a comprar, a fer la xerrada, amb la seguretat que trobaran allò que necessiten.
I al mateix temps aprofiten per comunicar que torna a estar actiu el seu web: www.cangaza.cat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *