marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

15 de juny de 2017
0 comentaris

CRIDA A LA DIADA PER LA LLENGUA 2017: DE CADA DIA, UNA DIADA

Avui a Can Alcover, el president de l’Obra Cultural Balear, Jaume Mateu i Martí, acompanyat de la vicepresidenta Marisa Cerdó i Lila Thomàs, membre de la Junta Directiva de l’entitat, ha presentat els actes que formaran part de la Diada per la Llengua del proper dissabte dia 17 de juny.

La festa, sota el lema “De cada dia, una Diada”, es farà a Ses Voltes, a Palma, i començarà a les 17,30 hores amb el grup Cucorba. A les 18,30 serà l’hora de les nostres dues colles castelleres, els Al•lots de Llevant i els Castellers de Mallorca. Cap a les 19,15 hores tindrà lloc l’acte central amb el parlament del president de l’OCB, precedit pel de Maekor i Daniela, membres de “Tots Plegats”. Seguidament serà el torn de na Maria Rosselló i els Botifanfarrons i cap a les 21,30 clourà la festa Música Nostra. La Diada -que comptarà amb servei de bar- serà presentada per l’actriu Paula Company.

Per al president de l’OCB “convé que dissabte, a Ses Voltes de Palma, hi acudim tots els que estimam Mallorca i, per extensió, les altres illes; que hi siguem per renovar el compromís en ferm de seguir lluitant de valent, sense descans i sense cansament per la llengua catalana, que és la que ens identifica com a poble, la que expressa la nostra manera d’entendre el món i de relacionar-nos-hi. Com més siguem, més clar serà el clam i amb més potència podrem cridar “De cada dia, una Diada”.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.