EL SENADOR BERNAT PICORNELL VISITA EL TALLER MARGINÀLIA

Ahir visitaren el Taller Marginàlia, de Can Gazà, Bernat Picornell Grenzner, senador designat pel Parlament de Catalunya i membre d’Esquerra Republicana de Catalunya; Mateu Matas, Xurí, president d’ERC Mallorca i Lluís Segura, conseller nacional del mateix partit. El síndic general de Can Gazà, Jaume Santandreu els mostrà les instal·lacions i els explicà el programa de recuperació que seguim amb els residents, homes exclosos socials severs amb malalties de distint grau que els impedeixen de reincorporar-se al mercat laboral ordinari.

Les relacions entre Can Gazà i ERC de sempre han estat intenses i profitoses. Fruit del compromís del partit amb Can Gazà, el seu diputat Joan Tardà, el 2009 aconseguí per a l’entitat un ajut econòmic important a través d’unes esmenes als pressupostos generals de l’Estat. Ara, el senador Picornell vol tornar a intentar-ho per la mateixa via demostrant així que creuen en el treball de la família de fet nombrosa de Can Gazà i li donen tot el suport.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *