Eureka!

El bloc d'en Quim Bosch

28 de novembre de 2008
1 comentari

Eureka, any u

Avui fa un any que va néixer aquest bloc. Un bon moment per fer balanç, per acceptar nous compromisos, i fer un pas endavant.

Comencem pel balanç. Quan vaig començar el bloc la gran incògnita era saber si seria capaç de mantenir l’empenta i la il·lusió amb què l’iniciava. Obrir un bloc per escriure-hi un sol post és una nova versió del clàssic d’inscriure’s al setembre a un gimnàs que a l’octubre ja no se’n recorda de nosaltres. Seixanta-sis posts en un anys són més d’un per setmana. Bastants menys del que m’agradarien, però prous per considerar que el compromís és ferm. Seixanta-sis post i gairebé vuit mil visites no és cap rècord, però ara fa un any l’hauria signat amb els ulls clucs.

Us vull donar les gràcies a tots els qui heu passat per aquí en aquest any, un agraïment doble per als qui heu repetit visita o els qui hi heu contribuït amb algun comentari. Aquest bloc també és vostre. Però espero que m’entengueu si vull fer un parell d’agraïments molt especials. Un d’ells és per Enric Canela, per la consideració i la generositat amb què m’ha tractat tot aquest temps des del seu bloc, el millor que conec d’anàlisi científica en català. I l’altre, naturalment, és per a bloc.cat, la plataforma gratuïta que s’ofereix perquè passerells com jo alcin el vol. Sort en té el nostre dissortat país de persones tan generoses com aquestes. Les necessita, les necessitem.

I ara, que ja he alçat el vol i em veig en cor no només de mantenir el compromís amb aquest bloc sinó fins i tot de pujar l’aposta, és un bon moment per buscar nous reptes. I en aquest cas això es concreta en augmentar la freqüència de posts (aconseguiré superar els dos setmanals?), per potenciar la secció “General”, que malauradament no es pot dir “Actualitat”, perquè al nostre país hi ha coses que s’arrosseguen durant molt de temps. I també vol dir buscar més lectors. Per fer fer-ho intentaré que mudar de servidor faci l’efecte de mudar de plomes. De manera que a partir d’avui mateix em trobareu a http://blocs.mesvilaweb.cat/quimbosch


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.