Fòrum Narcís Monturiol

Grup d'opinió

18 de juny de 2013
0 comentaris

Quina pena! a ERC li està caient la lletra E

Als qui fa mesos ens atrevíem, conscients de la nostra ingenuïtat, a proposar alternatives des de l’oposició a partir de cercar denominadors comuns entre ERC, ICV-EUA i la CUP, per treballar per l’Estat Propi amb continguts socials i econòmics si més  no  socialdemòcrates i fer la Consulta l’any 2014 estem esmaperduts!

Llegit a la premsa catalana a les darreres setmanes , exclòs “El Pais”  i inclòs l’ARA, gens sospitós d’agent sucursalista del grup Godó o del  “Periódico de Catalunya:

·         ERC dona un cop de mà a CiU per tal que Mas no declari al Parlament pel cas Palau ;  fa uns quans dies ja va salvar la compareixença d’en Germà Gordo en relació al cas Xavier Martorell; us sona la lletra de la “Regeneració Democràtica”?

·         Enguany les retallades als treballadors públics no les fa  CiU +PP; les acorden CiU + ERC. Es també ben cert que ERC suavitza una mica la retallada per els salaris més baixos.

·         ATLL i la Sanitat Pública. Aigües Ter- Llobregat (ATLL) segons ERC no s’havia de privatitzar; enguany fins ara ha fet mutis amb l’excusa de falta de liquiditat de la Generalitat. Una proposta d’ICV- EUA per tal de no privatitzar l’Institut Català de Salut no va passar al Parlament amb els vots en contra d’ERC.

·         Es tanquen algunes escoles públiques per falta d’alumnes diuen… No hi ha augment de la Partida d’Ensenyament per a  la FP ,  què diu ERC?

·         En relació al model econòmic a curt termini ERC obre les portes a BCN World, tot i que l’Oriol Junqueras es manifesta  personalment en contra del joc; mentre la proposta d’auditoria del deute impulsada per moviments socials i la CUP tampoc passa el sedàs d’aquest nou trist partit.

Mare de Déu!!

 Mentrestant dels socialistes millor no parlar-ne; els ecosocialistes i els seus amics d’EUA estan pel Dret a Decidir , però no es mullaran fins conèixer la pregunta; ep! i la CUP és presenta a les municipals al País Valencià (3/24 dissabte passat).

I la dreta catalana Convergència +Unió  marejant la perdiu i de moment tranquil·la,  o no?:

·         Divendres a les pàgines grogues de la Vanguardia:   el Sr Boi Ruiz deia que la crisi de Sant Pau és responsabilitat dels seus treballadors.

·         Avui a Catalunya Ràdio l’inefable Mas –Collell ha dit : Cal donar facilitats fiscals a BCN World, és economia productiva. Textual.

Mentre el Procés Constituent va explicant la Bona Nova per Catalunya i els de l’Assemblea per al Parlament Ciutadà convoquen reunions al Cap i Casal.

Qualsevol vespre pujaré a la Roca Corbatera (1.162,8 m), i fotré  el crit : Llibertat, Igualtat i Fraternitat. Espero que em sentiu des de Salses a Guardamar.

El Llop del Montsant , dimarts 18 de juny de 2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!