CAPBREU GAZANENC, 9: Sa Casa Llarga

Des de dissabte passat, dia 14, la marginàlia mallorquina té un altre espai al seu servei. Es tracta de “Sa Casa Llarga”, una finca d’uns nou mil metres quadrats amb un casal magnífic, en el Secar de la Real, a la carretera de Valldemossa número 85, que fa partió amb l’hospital de la ignomínia, altrament dit de Son Espases. La seves propietàries: Concepción Fernández Serrano (vídua de Rafel Feliu Quadreny) i les seves filles Dolça, Alícia, Maria Lluïsa i Joana Maria, l’han cedida inicialment i gratuïta durant tres a anys a Can Gazà, Institut contra l’exclusió social (l’entitat a través de la qual gestionam la finca) perquè ens serveixi de reforç tant a la laborteràpia com a l’hort i a la granja; i també per poder augmentar el nombre d’atesos.

És un espai excepcional i amb moltes i extraordinàries possibilitats al que s’hi traurà el màxim rendiment a benefici dels més depauperats. Per disposició (nou-cents metres construïts i espais suficients per a hort o altres tallers) i situació (amb parada de bus a tocar de l’entrada), Sa Casa Llarga ben bé podria convertir-se en un punt referencial de la xarxa de dispositius desplegats per afavorir el traçat d’itineraris inclusius per als acunetats. El gazanencs, en plena fallida de tot ordre, se’ns ha girat feina. I la ben farem, per nosaltres i per respondre com cal i es mereix la generositat d’una família tocada pel do de la responsabilitat i pel valor de la solidaritat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *