Per camins i carreteres

bloc d' Antoni Rigol Ginebreda

21 de juliol de 2007
4 comentaris

Atac a la llibertat d’expressió

Una vegada mes, s’ha demostrat que a l’estat espanyol, no hi ha democràcia. Avui (ahir), s’ha fet un greu atac contra la llibertat d’expressió, segrestant la revista El Jueves. Els privilegis de una família sobre totes les altres, ja es prou greu, com perquè també s’hi facin actes com aquest. Poso la portada en el bloc, com han fet molts altres, i mes, com a protesta, i en solidaritat amb el Jueves.

  1. Ben volgut company. El jutge del ram, que porta el cas de el jueves, ha dit que tots aquells que tinguin la portada penjada el seu bloc, estan col·laborant en una falta greu, i que per lo tant us poden denunciar. Ves amb compte, aquesta gent hem fan por, però de totes maneres et felicito pera denunciar la falta de llibertat d’expressió que a aquestes alçades de segle XXI, encara patim. I canviant de tema seria bo que com blocaire, donessis espai en el teu bloc pera parlar d’ERC. En general del que esta passant amb el Reagrupament. Be en una paraula, totes aquestes veus critiques que estan fent que quelcom es mogui per ERC donat que els d’ERC de Molins de Rei estan calladets i el bloc que tenen, només es un pamflet mes de l’aparell del partit. Fan allò que diuen per allà, a les Espanyes, QUIETS, que el que es mogui, no surt a la foto. No se si es molt demanar-te. ¿que en penses?…

  2. Com sempre, els polítics de Molins, ja s’han apujat el sou. Tots han estat d’acord, be tots menys La CUP, que diu que donarà la minuta a les entitats socials i a la seva agrupació. En total, seran uns 300.000 euros, que ens costarà a tots els molinencs. Que fort, això ho pagarem nosaltres amb els nostres impostos, a l’alça, com sempre. El que mes em fot, es que son una colla de inútils, s’els ha preguntat per que aquesta pujada tan bestial, i han dit que era per equiparar-se al que cobren els funcionaris de l’ajuntament Molinenc. Pera això els dic INÚTILS, sense els funcionaris l’ajuntament no funciona, i vosaltres polítics, hauríeu de pagar per estar fent el que feu, que es res, i a voltes feu el pena i pera això us hem de mantenir. Poseu-vos a treballar ja!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!