13 de novembre de 2014
0 comentaris

‘Estafermo’

Comentari a El món a Rac1:

Resulta que Fitch i Bloomberg diuen que si Rajoy no es mou respecte a Catalunya la incertesa tindrà conseqüències en el deute espanyol i Rajoy, que prefereix Espanya arruïnada abans que compartir sobiranies, actua no ja com a Don Tancredo, sinó com a estafermo, en definició de Pedro J. Ramírez. Unestafermo és aquell ninot giratori a qui envestien amb la llança, però que de la inèrcia et clava un clatellot amb l’altra braç. En aquest cas fent el Gran Dictat a la fiscalia, tot i que encara no s’ha endut el pot per vergonya torera, i en forma de ciberatac, que és la forma moderna de treure els tancs.

Amb el no de Rajoy s’ha acabat la legislatura a Catalunya i a Espanya i ara ve un cicle d’un any llarg de cites electorals en que el mapa canviarà i en què s’ha de veure si les eleccions catalanes van abans o després de les municipals i generals. I a veure si com a l’acudit “hay alguien más”.

Mas té ara per primera vegada en la legislatura el control del temps i els partits pro-consulta, que acabaran anant junts, sigui barrejats o no, abraçats o no, han d’actuar amb intel·ligència. L’àrbitre de la partida pot acabar sent l’economia i el senyals que envia al món l’Espanya que protegeix exministres de Franco reclamats per la Interpol és un micro enganxat amb celo quan la humanitat és capaç d’enviar un robot a un cometa que està a 500 milions de quilòmetres de la Terra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!