19 de juliol de 2012
Sense categoria
0 comentaris

L’avió de Juan Ripollés

Comentari a El món a Rac1:

El món ha canviat. Europa i els Estats Units ja no són les úniques potències econòmiques. I part de l’angoixa europea es deu a no voler acceptar que s’han acabat els privilegis. I el dolor a Espanya es deu que no volem reconèixer que haurem de viure d’acord amb les nostres possibilitats, i no com a nous rics.

La bombolla ha tapat una transformació del món que ja estava en marxa. I gran part dels problemes d’opinió pública del PSOE, primer, i del PP, ara, es deuen a la seva falta de valentia per alertar que això passaria. I, per això, ZP, abans, i Rajoy, després, van trigar tant a prendre mesures.

La crisi política és tant greu com l’econòmica. Estar a punt de suspendre pagaments, que vol dir que mai més ningú no et deixarà diners, i ser incapaços d’articular un pacte d’estat inhabilita els líders espanyols.
I solucionar el dèficit apujant els impostos perquè recapti més el govern estatal i fer retallar a les comunitats, que són les que paguen la sanitat i l’educació, inhabiliten Rajoy en particular.

Crèdit ve de creure. Els mercats i la Merkel poden ser el dimoni escuat i els anglesos uns perversos conspiradors. Però la veritat pot ser tan senzilla i avorrida com que els prestadors no es creuen un país que té com a nou símbol l’avió de Juan Ripollés, una escultura de mig milió d’euros en un aeroport sense avions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!