Seleccions Catalanes

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes

30 d'abril de 2012
Sense categoria
0 comentaris

Ja hi ha la convocatòria per l?Europeu de futbol sala

Després de diverses setmanes d’entrenaments, el seleccionador català de futbol sala, Juan Antonio Fernández, ja ha decidit quins jugadors viatjaran a Bielorrússia per participar del 14 al 19 de maig al Campionat d’Europa. El tècnic ha apostat per un equip compensat, amb una mitjana d’edat de 26,7 anys, lleugerament inferior a la del bloc de jugadors que l’any passat van disputar el Mundial de Colòmbia. Fernández considera que “com que la base de la selecció sub-21 és molt bona, hi ha jugadors que ens permeten millorar l’absoluta”. Per exemple, Sergio Montero serà el més jove de la selecció, amb només 18 anys.

En el Campionat d’Europa hi participaran nou equips, dividits en tres grups. Els rivals de Catalunya a la primera fase seran Rússia i Ossètia del Sud. A més, també hi seran Bèlgica, Letònia, Eslovàquia, Bielorrússia, la República Txeca i Noruega. El seleccionador català explica que els seus rivals “són seleccions experimentades, que ja van ser al Mundial i que tenen jugadors molt complets. L’objectiu ha de ser fer el millor paper possible donant-ho tot a cada partit.”

 

La llista definitiva de la Selecció Catalana és:

Porters: Javi Martínez (CFS La Garriga) i Toni Téllez (FE Figueres).

Jugadors de pista: Carles Asensio, David Gallego i Ivan Mateo (CFS La Garriga), Eduardo Madueño, Sergio Morales i Pablo Barrio (ACE Sansur), Isaac Moreno (FE Figueres), Juan Manuel Santos i Oscar Rodríguez (Tiana Futsal), Faisal Raiss (Oliveras Futsal), Gabri Fargas (Conforsa Ripoll) i Sergio Montero (UE Sants B).

Reserves: Dani Asensio (CFS La Garriga), Luis Andrés Bonete (Nahomedic Holding Group Gavà) i Jaime Flores (Castellbisbal).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!