Des del carrer...

Les coses es veuen d'una altra manera...

7 de novembre de 2006
General
1 comentari

La societat no té amo ni pensament únic. És plural, sabia i moltes coses més…

Moltes vegades ens volen fer creure que les coses són més complicades del que realment són, per la senzilla raó, que tot allò, que sembla enrevessat, és important i causa expectació.

Aquesta finestra oberta al carrer pretén mostrar les diferents sensibilitats de la gent en tot allò que l’afecta en el dia a dia.

 D’exemples  en trobarem  en el carrer te tot tipus, perquè, d’una forma o d’una altra, entren en les  vides i no en poden defugir com si no anés amb ells. La gent està expectant a tots el canvis que es produeixen a una gran velocitat i que veuen amb recel  per manca d’informació ajustada al seu tarannà.

Els organismes que han de vetllar per la societat, com són:  els governs, els ajuntaments, els  partits polítics,  cada cop estan més lluny de la societat que representen. Hi ha un buit que cal ompli per evitar un trencament de la societat democràtica en benefici d’uns aprofitats que esperen la seva oportunitat per desestabilitzar.  Els interessos de la societat estan per sobre dels interessos polítics dels propis partits. Resoldre els problemes quotidians, estar a prop de la gent, és el que compte. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!