Des del carrer...

Les coses es veuen d'una altra manera...

19 de novembre de 2006
Sense categoria
1 comentari

El germà gran del futbol català es posa en evidència

El Barça, a última hora, es nega a que TV3 doni el derbi femení.

La Federació Catalana de Futbol ha comunicat al RCD Espanyol que el partit de la Superlliga Femenina entre el RCD Espanyol i el FC Barcelona que s’havia fixat per jugar el 25 de novembre per ser retransmès per Canal 33 en directe, en el marc del conveni de televisió per la promoció del futbol formatiu, no serà televisat perquè l’equip blaugrana s’hi ha negat. 

Hi ha decisions que quan es prenen sense ser meditades i no es valoren  les conseqüències que poden advenir,  només poden obeir a la incontinència o, a rampells estúpids  de personatges  que no es mereixen el lloc de responsabilitat que ocupen i,  ni molt menys, el que representen.

Si el FC Barcelona sembla ser  "més que un club", i vol transmetre a reu del món uns valors que l’omplin de personalitat i així , enfortir aquesta dita, s’ho ha de guanyar a casa, sent senzill, accessible, i solidari amb les causes justes i més properes a la gent d’aquest  país.

Senyors directius del FC Barcelona, amb aquesta rebecaria  menyspreen el  futbol base català.  Marginen la possibilitat de promocionar el futbol femení, que tanta falta li fa. Fomenten la discriminació de l’esport femení.  I no vull ni pensar que la decisió vingui donada perquè l’equip femení del RCD Espanyol, avui per avui, sigui molt més superior que l’equip femení del Barça i es vegin superades pel joc "pericu" i això quedi evidenciat  per la retransmissió del Canal 33. Sí realment, això últim fora la causa, quina ridiculesa tan monumental…

D’aquí al 25 de novembre, encara hi ha temps per rectificar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!