Jaume Sastre. Vaga de fam (08.05-14-16.06.14)

W. E. Henley: "Som l'amo del meu destí. Som el capità de la meva ànima"

4 de setembre de 2014
0 comentaris

Ens veurem a Tortosa! Ara ésl’hora de decidir-ho tot!

Sin título-1https://www.facebook.com/vagadefamjaumesastre?ref=hl

Des del Principat he rebut moltes invitacions per tal de participar en la infinitat d’actes organitzats amb motiu de la Diada Nacional de l’11-S. Agraesc de tot cor aquests convits i lament no poder ésser a diversos llocs al mateix temps. Finalment, ens veurem a Tortosa i serà un plaer donar suport a la seva gent que defensa el delta i que torna a patir l’amenaça de l’espoli de les aigües de l’Ebre. Defensar un model d’escola de qualitat arrelada al medi i en la llengua del país, és també defensar el territori.

Com diu el lema de la marxa de Torxes per la independència: ARA ÉS L’HORA DE DECIDIR-HO TOT!

https://www.facebook.com/events/730798176987658/?fref=ts

La Comissió 11 de setembre de les Terres de l’Ebre presenta la 7a Marxa de Torxes per la independència de les Terres de l’Ebre amb el lema: ARA ÉS L’HORA DE DECIDIR-HO TOT!

Enguany es comptarà amb la presència del mestre de les Illes Balears, Jaume Sastre, impulsor de l’Assemblea de Docents de les Illes Balears, va estar en vaga de fam durant més de 40 dies per reclamar diàleg al govern del PP Balear.

També es comptarà amb la col·laboració musical de Riu en So, grup de les Terres de l’Ebre que ens portarà cançons compromeses i del territori.

Tindrem també el plaer de comptar amb l’artista Antònia Ripoll, professora de l’Escola d’Art d’Amposta i compromesa amb la Comissió des del seu inici, qui llegirà el manifest.

Perquè el 2014 és un any on la nostra història ha de canviar, volem omplir Tortosa de torxes, estelades i de compromís del nostre poble en decidir el nostre futur tant nacionalment com socialment. Ara és l’hora de decidir-ho tot!!!

Comissió 11 de setembre de les Terres de l’Ebre

PD: Enguany, com l’any passat us demanarem que ens ajudeu a fer viable la Marxa de Torxes i col·laboreu amb un bo d’ajut en recollir la torxa o l’estelada de plàstic. Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!