8 de febrer de 2013
General
0 comentaris

Que cada palo aguante su vela

Bona vesprada: Opinions

Els comentaris dels grups municipals en el Ple d´ahir respecte als incidents em semblaren bastant lamentables : m´ho podia esperar del PP però mai no del PSOE ni del Bloc.
A propòsit dels incidents caldria recordar què:
” Qui no vulga pols que no vaja a l´era”
” Hi ha qui acostuma a tirar la pedra i amaga el braç”
” Aquellos polvos trajeron estos lodos”
No va ser la filla de Fabra qui va dir allò de “que se jodan” ? Doncs això mateix: que s´apliquen la lliçó perquè per la boca mor el peix.
Amb tot el que la gent està soportant — hui un altre suïcidi per culpa dels desnonaments –, retalls en salaris, ERO´s, copagament, privatització de la Sanitat, destroça de l´Ensenyament Públic, corrupció generalitzada, etc. etc.etc. tot i què — aixó sí: TOTS — hauriem de rebujar la violència, cal preguntar-se: ¿ és o no comprensible que passen aquestes coses ?. “Ells” — utilitze l´”ells” fusterià – han creat el caldo de cultiu ¿què en poden esperar, doncs? I més incidents desagradables que vindran si no es canvia de política!! Ni es pot, ni és lícit, jugar a diari amb la paciència de la gent perquè tot té un límit. Recordem que “qui juga amb foc corre el perill de cremar-se” i que “tantes vegades va el cànter a la font que al final acaba per trencar-se”
Els partits institucionals municipals, que es diuen progressistes i/o
d´esquerra, deurien atinar millor la punteria — única forma de no confondre la gimnasia amb la magnèsia–alhora d´assenyalar responsables dels incidents i no fer-ho de manera alegre i lleugera , perquè ens donen peu a pensar què, en qüestió de repartir responsabilitats, no hem canviat massa: “sempre a pagar-ho, poca ropa”, segurament per allò de “a gos flac totes les puces van a ell”.
Els representants progressistes municipals — i també els del PP — no deurien oblidar el que fa poc va dir la “clavariesa” popular: que cada palo aguante su vela. Doncs això: que “ells” aguanten la vela de quan en quan, que a nosaltres ben bé que ens obliguen a aguantar-la tots els dies.

Lanzan huevos y sobres al vicepresidente Císcar en Sueca
www.levante-emv.com
El vicepresidente, que acudió a un acto, fue recibido con lanzamiento de sobres e insultos y tuvo que salir escoltado – Decenas de personas le cortaron el

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!