1 d'octubre de 2012
General
0 comentaris

Hi ha fem i fem, com hi ha fematers i fematers

          Després de veure  anit el programa “Salvados” he deprés que hi ha dos TIPUS DE FEM:
          1) FEM CORPORAL, generat de manera inmisericorde i involuntariament, per la nostra pròpia biologia. Fem del que se n’encarreguen

  de netejar unes dignes persones a qui els “ha tocat” la professió de “femater social”.

          2) FEM DE LA DEMOCRÀCIA: segons “ells”, excrements “a posta” de gent malintencionada, d’individus desfeïnats i desficiosos, inconforistes, indignats sense cap raó, marginats pel sistema, bojos antisistema, obrers manipulats, intel.lectuals de pensament crític i reivindicatiu per envejosos, etc. Per a nosaltres, tanmateix: tots aquests són persones amb excrements ben dignes, ben necessaris, i higiènics, “excrements” obligatòriament protestaris, i per això se n’encarreguen d’arramassar -los us fematers “professionals” , amb un cervell “ben netejat”, perillosament apassionats de la seua activitat, que exerceixen, com a robots, absolutament d’acord amb les ordres dels seus superiors , “tant a la perfecció” i amb tanta “destreça i eficàcia”, que ben bé es mereixerien que se’ls atorgue l’honor de rebre “la medalla d’or de l’ordre del garrot i tente tieso”.
           Jo creuia, probre innocent de mi, què si quelcom de fem/basura generava aquesta democràcia eren els enormes cagallons de merda putrefacta que caguen els banquers, xoriços, especuladors, imputats, traficants d’influències, malversadors de fons públcs, politics hipòcrites i farsants, etc. Però ja sabem que per a alguns Poders hi ha gentola que “cagant merda els sembla que caguen or”, i a altra bona gent, qualsevol acció que faça reclamant els seus drets li diu que caga merda.
           Per als primers “flors i violes” i per als segons, els pobres desgraciats, “palo amb ells” per a que se n’assabenten què “la letra con palo entra”.

A     Ací,  en primer terme, la foto on podem veure els” fematers” que “netegen” el “fem” de la Democràcia, segons paraules d´algún ddels entrevistats en “Salvados”,  i , a sota, segons crec  jo,  els dignes fematers que se n´encarreguen de netejar el fem biològic. 
Foto: Els fematers de la Democràcia: Segons algún dels entrevistats en "Salvados"
Foto: Bona nit: fem, i fem.

-- Després de veure anit el programa "Salvados" he deprés que hi ha dos TIPUS DE FEM:
   1) FEM CORPORAL, generat de manera inmisericorde i involuntariament, per la nostra pròpia biologia. Fem del que se n'encarreguen de netejar unes dignes persones a qui els "ha tocat" la professió de "femater social".
   2) FEM DE LA DEMOCRÀCIA: segons "ells", excrements "a posta" de gent malintencionada, d'individus desfeïnats i desficiosos,  inconforistes, indignats sense cap raó, marginats pel sistema, bojos antisistema, obrers manipulats, intel.lectuals de pensament crític i reivindicatiu per envejosos, etc. Per a nosaltres, tanmateix: tots aquests són persones amb excrements ben dignes, ben necessaris, i higiènics, "excrements" obligatòriament protestaris, i per això se n'encarreguen d'arramassar -los us fematers "professionals" , amb un cervell "ben netejat", perillosament apassionats de la seua activitat, que exerceixen, com a robots, absolutament  d'acord amb les ordres dels seus superiors ,  "tant a la perfecció" i amb tanta "destreça i eficàcia", que ben bé es mereixerien que se'ls atorgue l'honor de rebre "la medalla d'or de l'ordre del garrot i tente tieso".
   Jo creuia, probre innocent de mi, què  si quelcom de fem/basura generava aquesta democràcia eren els enormes cagallons de merda putrefacta que caguen els banquers, xoriços, especuladors, imputats, traficants d'influències, malversadors de fons públcs, politics hipòcrites i farsants, etc. Però ja sabem que per a alguns Poders hi ha gentola que "cagant merda els sembla 
que caguen or", i a altra bona gent, qualsevol acció que faça reclamant els seus drets li diu que caga merda.
  Per als primers "flors i violes" i per als segons, els pobres desgraciats, "palo amb ells" per a que se n'assabenten què "la letra con palo entra".

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!