vocabulari

Setenament

més llarg/a que un dia sense pa "El rotllo d’Amenábar sobre el baldat que es vol morir em va semblar un mal conte de fades per a progres rancis" (Biel Mesquida).

terror Gènere que fa por. Seven, per exemple. Altres nombres espantapersones que fan el mateix: 24 pàgines (d’un total de 112 que té una revista del cor) dedicades al casament del renét d’un dictador (gairebé un 25%)… amb 55 fotos!

acció Gènere d’esdeveniments successius i que no sol transmetre cap missatge. Terminator, per exemple. En una revista de dones (crec que en diuen així), dins una entrevista a Renée Zellweger, només destaquen, en lletres ben grosses, el règim que ha hagut de seguir per recuperar el pes d’abans de gravar la pel·lícula de Bridget Jones. Sembla que això és el més important per a les dones!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *