BONA VIDA

Jaume Fàbrega

26 d'agost de 2007
0 comentaris

Salses/AMANIMENT PER A ESCOPINYES

Practiqueu l´art de saber rebre o "récevoir", com es diu a França: a l´hora del vermut, no obriu solament una llauna. Poseu-hi valor afegit, amb una mica d’ imaginació, i en un moment. Aquesta salsa que us proposo s’ hauria de servir amb vermut o similar  no amb vi, ja que té vinagre.

AMANIMENT PER A ESCOPINYES , SENSE PROBLEMES
Aquest condiment donarà un aire nou i més alegre a les escopinyes de llauna (“berberetxos”) i productes similars- cloïsses (“almejas”), cloïsses xilenes, “matxes” xilenes, navalles, “ostiones” etc.
Ingredients
4 cullerades de vinagre
1 cullerades de pebre vermell
1 pols de sal
Una mica de pebre negre
Elaboració
Barregeu tots els ingredients i banyeu el marisc, escorregut.
Notes
Variants: afegir-hi vinagre balsàmic (queda amb un gust més suau i dolcenc) o fer servir vinagre de poma, i fins suc de llimona; posar-hi una mica de pebre vermell picant o més pebre negre.
Cal fer servir un vinagre de vi, de bona qualitat, i pebre vermell com més fresc millor.
Per rebaixar el condiment, a la barreja s’ hi pot posar una mica de suc de la pròpia llauna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!