ALIMENTACIÓ NATURAL
Natural és allò relatiu, pertanyent o pròxim a la Natura. S’ oposa, per tant, a artificial. Natural també es refereix a originari d’ un país.Aplicat a la cuina, en podem trobar diverses aplicacions
1)la cuina corrent és més natural quan més s’ aproxima als vegetals i a la poca transformació dels aliments i a respectar llur pròpia naturalesa.
2)la lectura naturista proposa un model de cuina de productes poc elaborats i tendent al vegetarianisme i fins i tot al veganisme.
3)la cuina tradicional- ecocuina, etnocuina- és més pròxima a allò natural.
ESTRATÈGIES PUBLICITÀRIES I CONTRADICCIONS
-Iogurt natural/”nature”
-Danone “natural”
-Carn natural del Berguedà
Alimentació natural: orientalista. La Bayer i CocaCola, Integral RBA
ALIMENTACIÓ NATURAL/HIPOCRATISME/ARNAU DE VILANOVA
“La gastronomía natural; receptes NATURALS, sanes i equilibrades”.SALUT vs GSTRONOMIA, TRADICIÓ
-Religio. “a la slaud por el ajo y el limón”
ALIMENTS NATURALS/PRIMITIUS/TRADICIONALS/DE QUALITAT
-Aliments ecològics, biològics, integrats.Agricultura tradicional, permacultura, orgànica…
-Pans, farines, pastes integrals, forn de llenya
-Sal marina,grisa/ sucre no refinat
-Oli de pressió en fred/Greix vegetal no hidrogenat, mantega no pasteuritzada
-Vins sense pesticides ni sucre afegit, ni sulfits
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!