BONA VIDA

Jaume Fàbrega

9 de setembre de 2022
0 comentaris

CUINA MEDIEVAL, CUINA ACTUAL

ALBERGÍNIES EN CASSOLA

Les albergínies, aportades pels àrabs eren força utilitzades en la cuina medieval.

Ingredients

4 albergínies

2 cebes

Brou vegetal o aigua

Sal

100 g formatge ratllat

4 rovells d’ou

Julivert, nou moscada, canyella, pebre negre i coriandre.

Elaboració

Escaliveu les albergínies i les cebes i trinxeu-les , afegir el formatge ratllat,  els rovells d’ou, julivert , sal i les especies, barrejar-ho i posar-ho en unes flameres i coure al forn fins que qualli, es pot posar les clares d’ou batudes a punt de neu i quedarà com un suflé.

Si es fa en cassoletes individuals es pot posar al damunt formatge ratllat.

Notes

Les albergínies i les cebes es poden bullir en lloc de escalivar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!