BONA VIDA

Jaume Fàbrega

9 de setembre de 2022
0 comentaris

CUINA MEDIEVAL, CUINA ACTUAL

ALBERGÍNIES EN CASSOLA

Les albergínies, aportades pels àrabs eren força utilitzades en la cuina medieval.

Ingredients

4 albergínies

2 cebes

Brou vegetal o aigua

Sal

100 g formatge ratllat

4 rovells d’ou

Julivert, nou moscada, canyella, pebre negre i coriandre.

Elaboració

Escaliveu les albergínies i les cebes i trinxeu-les , afegir el formatge ratllat,  els rovells d’ou, julivert , sal i les especies, barrejar-ho i posar-ho en unes flameres i coure al forn fins que qualli, es pot posar les clares d’ou batudes a punt de neu i quedarà com un suflé.

Si es fa en cassoletes individuals es pot posar al damunt formatge ratllat.

Notes

Les albergínies i les cebes es poden bullir en lloc de escalivar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!