BONA VIDA

Jaume Fàbrega

10 de maig de 2007
0 comentaris

XOCOLATA ERÒTICA

La xocolata té connotacions eròtiques, una vena que un spot televisu de Valor sap explotar. 

XOCOLATA, XOCOLATE, XACOLATA,XOCOLATI

XOCOLATES MOLT ESPECIALS.La casa Valor, de

la Vila Joiosa que fa unes xocolates excel.lents- ha emès un anunci per televisió en què uns adolescents tenen de vergonya de pagar a la caixa d´un súper un “plaer per adults” que acaben d’ adquirir. El meu plaer per a adults en forma de xocolata es diu Newtree (marca belga) que elabora una xocolata negar “sexy”, amb gingebre i guaranà. O bé Xocoa, de Barcelona, que fa una rajola de xocolata amb gingebre: com tot ho fan esn espanyol, els deu importar “un comino” comptar amb un valor afegit: els reis catalans eren golosos dels confits de gingebre, si encara avui fóssim independents, segur que menjarien aqueta xocolata (que , és clar, estra etiquetada en català). Finalment, l’ orgia. La rajola

d’ Enric Rovira, de Castellbell i el Vilar, que ha aconseguit fer una xocolata increïble amb un 100/% pasta de cacao!. El somni desitjat: deliciós, fonedís, sense contraindicacions pel colesterol, bo per a la diabetis (diuen) i, a més, etiquetat en la nostra llengua. Amb una tassa de cafè és sublim.
Hi podríem afegir, finalment, la xocolata amb crema catalana de Lindt, i puntura molt negativament les xocolates Nestlé, empresa que manté una coneguda i ridícula actitud catalanofòbica (com per exemple, negar-se a posar l´ adreça correcta- Avinguda dels Països Catalans- als seus etiquetatges, utilitzant, a més, topònims il.legals, en castellà, etc.).
Totes aquestes delícies es troben en botigues de xocolates especials o a

la botiga Gourmet de El Corte Inglés (empresa que també practica la catalanofòbia, emetent els comunicats en espanyol i després, quan ja no interessa i com a soroll contaminant, en català). No cal dir que a Portugal ho fan en portuguès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!