BONA VIDA

Jaume Fàbrega

28 de febrer de 2007
3 comentaris

TAXISTA, PORTA’M AL CEL!

Hi ha taxistes de Barcleona que ens porten a l´infern:  BRUTÍCIA INTOLIERÀNCIA LINGÜISTICA, IGNORÀNCIA …I COPE.

L´única ciutat del món (amb d’ altres dels Països Catalans) on la major part dels taxistes no parlen la llengua del país, escoten emissores enemigues i poden ser poc polits i maleeducats (amb molt honorables excepcions) és Barceloa. La culpa és l´Ajuntamnet-( que`hi fa el Sr. Portabella, tan milhomes?-: ni tan sols han exigit l´aocmpliment de la llei: el "LIBRE" DE LA MAJORIA DE TAXIS ENS RECORDA QUE ESTEM EN UN PAÍS OCUPAT.

  1. No agafeu mai un taxi si no és per una necessitat realment inexcusable: anar a l’aeroport amb maletes (o tornar-ne) a la matinada, acompanyar un client perquè us ho exigeix l’empresa on treballeu… La resta, benvolguts, és pot fer caminant o amb transport públic, que encara que vagi malament, us evita segons quins ensurts. Que no és cap garantia -vist el funcionament d’aquest servei- per arribar sempre a l’hora, d’acord, però correu el mateix risc amb els taxis si hi ha embussos circulatoris. Planifiqueu-vos l’agenda i sortiu de casa o de la feina amb temps suficient per a una sanitosa caminada -si no és exagerat el trajecte: posem-hi un parell de quilòmetres- o tireu de bus, metro, tramvia… La Renfe mireu també de descartar-la tot el que us sigui possible. 

  2. Té una explicació lògica: la major part de les llicències de taxi, i no solament les de Barcelona, les van repartir en temps de la dictadura a personatges "afectos al régimen" per agraïment a "los servicios prestados" . Són, com els estancs, per tota la vida i amb dret de successió, com les dinasties.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!