LLIBRES PUBLICATS PER JAUME FÀBREGA (2020)
1.Fidel Aguilar (Girona, 1972)
2.Xicu Cabanyes, escultures a cel obert (Banyoles,1981)
3.La cuina gironina (Barcelona, Laia, 1986).Descatalogat
4.Cuina de l’ Empordà i la Costa Brava (Barcelona,La Magrana, 1990, 1995)
5.La cuina de l’ Empordanet. La picada (Palafrugell,Ed. Baix Empordà, 1991).Descatalogat
6.La cuina de Cadaqués(Barcelona,Empúries, 1992)
7.El Pla de l’ Estany (Barcelona, Dissenys Culturals, 1993)
8.La cuina de Menorca, amb Carme Puigvert (La Magrana, 1995). Traduïda a l’ anglès i l’ espanyol).Descatalogat
9,10,11, 13, 13,14,15, 16 La cuina catalana (Barcelona, La Magrana- ed. 92,1995. Noves edicions: L’ Isard-Enciclopèdia Catalana. Obra en 9 volums)
20, 21, 22 La cuina mediterrània (L’ Isard-Enciclopèdia Catalana, 1998. 3 volums). Traduïda a l’espanyol.Gourmand World Cookbook Awards, Périgueux 2000,”Premi Mundial al millor llibre de cuina mediterrània”.
24.Cuina catalana a l’ abast (Barcelona, La Magrana, 1997).Descatalogat
31.El llibre de la ratafia.Ratafies i licors d’ herbes de tot el món (Valls, Ed. Cossetània,, 2001). Gourmand World Coobook Awards, Périgueux, 2001.
32.Pa amb tomàquet.Les receptes més senzilles i saboroses de la Mediterrània (Valls, Cossetània Edicions,2002)
33.El gust d’ un poble.Els plats més famosos de la cuina catalana (Valls, Cossetània Edicions,2002)
34.La cuina del país dels càtars. Cultura i plats d’ Occitània, de Gascunya a Provença (Valls, Cossetània Edicions,2003)
35.Memòries del gust. La cuina familiar al Pla de l´Estany (Girona, CGC Edicions, 2003)
36.Dalícies. A taula amb Salvador Dalí (Valls, Cossetània Edicions,2004)
37.Història i teoria del suquet (Palamós,Càtedra d’ Estudis Marítims, Universitat de Girona-Ajuntament de Palamós, 2004)
38.La cuina surrealista.Dalicatessen de Salvador Dalí (Lleida, Pagès Editors,2004)
39, 40, 41. La cuina del món, vol. I Àsia, 2004, vol II Europa i Àfrica, 2004, vol III,Amèrica i Oceania, 2005 (Barcelona,L´Isard- Enciclopèdia Catalana)
42.Menjant amb amics i coneguts (Barcelona, Pòrtic, 2004)
43.Els postres i pastissos de l’ àvia (Valls, Cossetània Edicions,2005)
44.Fogons calents (Barcelona, Llibres de l´Índex, 2005)
45.El gran llibre de la cuina de les àvies (Barcelona, RBA-La Magrana, 2005)
46.La cuina del peix.Del lluç arrebossat a la caldereta de llagosta (Barcelona, Mina,2006)
47.Gastronomia de Mallorca (Pollença, El Gall Editor, 2006)
48.Catalunya per sucar-hi pa (Barcelona, Dux Editorial, 2006)
49,50,51,52.La cuina.Gastronomia tradicional sana (4 vol.,Barcelona, Mediterrània Edicions Culturals, 2006-2007).
53.Manual de gastronomia. Indicacions pràctiques per al gurmet (Valls, Cossetània Edicions, 2006)
54.La cuina del Pirineu català (amb Eliane Thibaut Comelade, Valls, Cossetània Edicions, 2009).
55.Cuina monàstica. Les receptes dels nostres monestirs (Barcelona, Editorial Mediterrània, 2013).
56.L’ essència de la cuina catalana (Barcelona, Comanegra, 2013.Pròleg de Joan Roca)
57.La cuina marinera de la Costa Brava.Receptes tradicionals dels pescadors (Sant Vicenç de Castellet, Farell, 2013)
58.100 plats indispensables de la cuina catalana. De la cuina de les àvies als germans Roca (Valls, Cossetània, 2013)
59.La cuina de pagès. Receptes tradicionals del món rural (Sant Vicenç de Castellet, Farell, 2014).
60.Cuina monàstica (Barcelona, Editorial Mediterrània, 2013)
64.La cuina dels pastors (Sant Vicenç de Castellet, Farell, 2016. Pròleg d’ Eudald Carbonell)
66.El llibre de la llonganissa (Girona, Curbet Edicions, 2016. Pròlegs de Xavier Albertí i Josep M. Bosch)
68.La cuina més exquisida de la Costa Brava. Els tapers (Sant Vicenç de Castellet, Farell), 1918. Pròleg de Jordi Arbonés, “Nif”)
70.Les truites de la iaia de Can Roca (Girona, MMV Edicions, 2018).
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!