A la tremenda

Josep Arranz i Romeu

12 de maig de 2011
Sense categoria
1 comentari

Els friquis són els únics que diuen que el rei va nu

Els
apoltronats miren cap a una altra banda, fent veure que amb ells no
va la pel·lícula mentre passen full apressadament al “Cas Palau”
i a la morterada d’euros robada i sàviament distribuida pel lladre
de lladres d’en Millet.

Documento sin título

Sorprenentment, i quan ja em pensava que ningú en faria esment, fa uns dies els imaginatius i lluitadors de la CUP de Barcelona van fer una acte de denúncia davant de la casa d’en Millet per denunciar el robatori i tal i qual. Ummm, vaig pensar, està bé, però no sé, no sé, sembla com si s’haguessin quedat a mitges. El problema era realment “només” en Millet?. Ha tremolat el dit a l’hora d’assenyalar?. No ho crec, però en fí…
Però ahir dimecres una colla de friquis de Solidaritat, segons les sàvies paraules d’en Toni Soler i de la terminologia de la premsa del Moviment (que és pràcticament tota), i encapçalats pel friqui en cap a Barcelona en Santiago Espot, ha posat per fí, el dit a la nafra i ha assenyalat a qui calia asenyalar.

Es veu que ha acusat l’alcalde Hereu de ser ‘còmplice de pràctiques mafioses’ pel cas de l’hotel del Palau de la Música, en conferència de premsa i just davant de l’edifici on s’havia previst de construir l’hotel. l’Espot en qüestió també ha declarat que l’ex-regidora de Ciutat Vella l’Itziar Gonzàlez va rebre amenaces per part de l’aleshores primer tinent d’alcalde, en Carles Martí, i del quart tinent d’alcalde, en Ramon García-Bragado, ‘al més pur estil gangsteril’. Per cert, que sembla ser que la cacera de bruixes contra l’ex-regidora no ha acabat amb la seva mort política i gairebé física, ni amb el seu martiril·logi, sinó que encara continua…
Caram, caram, aquestes acusacions sonen a molt greus, no?

El friqui en cap en qüestió ha acusat també ICV d’actuar en complicitat amb el PSC, amb qui governa a l’ajuntament i als altres grups municipals per no haver provat d’evitar aquestes pràctiques.

Caram, caram bis, si això és mentida, haurien de detenir l’Espot, no?, o almenys posar-li una denúncia per infàmia i no sé quants delictes més, oi?, o una querella, ni que sigui per fer veure que se senten ofesos?
Res, res, ja se sap que els friquis, friquis són i per molt que assenyalin que el Rei va despullat, es veu que als diferents reis i reietons en qüestió els encanta contravenir les noves normatives sobre nudisme urbà i fan veure que no veuen res, res, res.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Hi ha un edifici de la plaça Sant Jaume que va passar de mans sense saber com en el moment que l’ajuntament va requalificar el terreny on havia d’anar l’hotel… Tal com dius, molta merda hi ha!!! I tots, tots, hi estan implicats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.