La "res publica"

El bloc d'en Joan Ferrer i Frigola

23 d'abril de 2010
0 comentaris

La perspectiva que donen els anys

La meva opinió personal sobre el President Pujol.
No us podeu perdre l’entrevista a RAC1 feta avui al President Pujol.

Escontant-lo, me n’adono que va ser (i continua essent) un gran polític català!…llàstima que des de l’any 1986 ens trobéssim en bàndols oposats…m’hauria agradat haver pogut treballar al seu bàndol…jo vaig intentar durant molts anys ser traspassat del Ministerio de Economía y Hacienda al Departament d’Economia i Finances…però no va ser possible!

El President Maragall va ser un bon president, que va aconseguir portar les esquerres al poder, i, molt més important, va poder ajuntar els quatre partits catalanistes i arribar al famós acord sobre l’Estatut del 30 de setembre del 2005.

El President Montilla és un bon president, que ha aconseguit que les esquerres continuessin al poder, i, molt més important, ha pogut ajuntar a la majoria de catalans i catalanes que vingueren d’altres terres amb els catalans i catalanes que portaven més temps a Catalunya.

Però, el President Pujol va ser un magnífic president, que va posar els fonaments de la Catalunya actual i que, gràcies a la seva gran capacitat política, va augmentar l’autoestima dels catalans i catalanes per una gran gestió de l’administració que dirigia.

La meva opinió personal és que, dels tres Presidents que he conegut, el millor ha estat el President Pujol.

Llàstima que en el seu moment no hagi pogut estar al mateix bàndol que ell !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!