27 de juliol de 2005
Sense categoria
2 comentaris

Seguidors de Crist

És difícil conversar simplement sobre el missatge evangèlic entre persones cristianes de diferentes comunitats ?

Jo mateix, no m’autocensuro normalment, no em reprimeixo diariament de manifestar el missatge evangèlic que penso que crec, però, que no tinc la valentia per confessar-lo davant de tantes ocasions quotidianes que s’em presenten ?

És que el fet de creure en Crist comporta el rebuig i la riota per part dels teus germans als que tens el deure d’estimar ?

És aquesta la lluita diària, la lluita en si mateix per sobreviure en aquest món.
Però, quin altre pensament tindria, si no tingués treball, ni diners pels meus fills per llurs estudis o treball. Si estigués malalt, si estigués deprimit ?
Em sentiria estimat per aquest cristianisme que m’envolta, que predica,però no passa de paraules i paraules i somriures i copets a l’esquena ?

  1. Si no hi haguesin en el món moltes persones inclús de diferents religions, però inspirades per l’amor al Déu únic i l’amor al proïsme, aquest nostra món ja no existiria.

  2. T

    EL REGNE DEL CEL ÉS A PROP. EL REGNE DE DÉU ÉS ENMIG VOSTRE

    El problema de tanta diversitat d’expressions religioses que existeixen al nostre món, i que quasi bé totes tenen com a pilars els mateixos deures: La professió de fe, la pregària, l’almoina, el dejuni, el perdó de les ofenses, el pelegrinatge, l’acció de gràcies…totes, totes les pràctiques són per fer millor la humanitat, la persona concreta, es a dir, i ho hem de tenir molt clar que, «Déu no necessita res de nosaltres, ja és feliç al cel », totes les praxis religioses existeixen i tenen raó de ser pel millorament humà, per fomentar la germanor, per aprendre a estimar i cultivar les bones relacions amb tota la humanitat. I a partir d’aquí és com serem amics de Déu, del Déu únic. Que ens hi podrem apropar amb confiança. I Déu restarà amb nosaltres. Per arribar a ser amics del Pare Déu, sabem que només hi podem arribar mitjançant el seu únic Fill, l’únic Pontífex mitjançer entre la divinitat i els humans, el qui ha revelat l’Amor que Déu ens té, oferint la seva vida per acreditar la Veritat que és Déu, i el Verídic Etern glorificà el Fill per la seva Resurrecció Glòriosa. Tots els altres profetes, pels seus fruits els coneixereu; esbrinant les seves obres i el que propugnen els seus seguidors sabreu a què atendre-us.

    AIXÍ, NO US DEIXEU ENGANYAR. De Déu només n’hi ha un, així com de mitjançer només ni cal un, el seu únic Fill. Tota persona, institució o colectiu que impedeix el coneixement de l’únic revelador del Pare, Ntre. Senyor Jesucrist, es constitueix en “anticrist” perquè prefereix mantenir-se en la foscor de la ignorància, cercant el seu propi profit i privant de conèixer qui és el Camí la Veritat i la Vida. Resumint: Totes les expressions religioses tenen quelcom de positiu mentre no manquin a la llibertat de poder arribar al coneixement de l’Únic Veritable, perquè només hi ha UN SÒL DÉU i UN SÒL PASTOR per la constitució d’UN SÒL POBLE, EL REGNE DE DÉU.

    D’Anticrist n’hi ha hagut des del principi, a totes èpoques, ara heu sentit dir que la humanitat està en una cruïlla que, o bé la superem amb PAU, AMB TOTS ELS HOMES DE BONA VOLUNTAT, o s’enfonsarà com el final de l’àntic imperi romà.

    Per això, DESPERTEU-VOS, VETLLEU, Consolideu els valors que us han configurat, que cadascú sàpiga donar raó de la seva fe, pregueu sense parar, no tingueu por, confieu en l’únic que us pot salvar de tot el que ha de succeir. PREGUEU, perqué us pogueu mantenir ferms i confiats a la seva presència.

    8 de setembre del 2006

    mialmanet@mixmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!