4 de desembre de 2011
Sense categoria
0 comentaris

120 empreses presenten i venen el seus productes artesans a la mostra d’Artesania Catalunya. Fira Barcelona:2-4 desembre

Ahir al vespre, passejant per Montjuïc,a l’alçada de les fonts, ens vam trobar amb la mostra organitzada per Artesania Catalunya al pavelló Z6, de més de 120 empreses que exposen i venen de manera directa els seus productes artesans elaborats mitjançant tècniques de treball de la cerámica, vidre, pell, paper, tèxtil, metalls, fibres vegetals…

A l’interior del pavellò  la mostra es distribueix en tres recorreguts: un dedicat a l’objecte aplicat a la llar (objecte d’ús a la cuina, taula, bany), un altre aplicat a l’espai (interiorisme,decoració de la llar) i un darrer aplicat a la persona (complements de moda i joc, bijuteria, joieria, tèxtil). La imatge de la festa també hi es present:bestiari, cap grossos.

Hi ha tallers infantils de treball de tècniques diverses organitzats per les pròpies empreses.

Agrada de veure en un  espai únic empreses artesanes de Catalunya amb un concepte plenament contemporani que mitjançant la innovació de formes, materials i tècniques aplicats a oficis artístics obtenen uns resultats magnífics en els productes esposats tant pel que fa a la qualitat i manufactura dels materials com a la seva qualitat  estètica.

 Vam entrar aprofitant l’entrada lliure i ens vam endur cap a casa una sorpresa agradable i uns quants objectes, petits i grans, per als nadals propers.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!