7 de juliol de 2011
Sense categoria
0 comentaris

Museu dels Vestits de Paper a Mollerussa

Per casualitat avui truco a casa els meus pares per fer-lis una pregunta i no els trobo, ho provo dues vegades més, i res que no em contesten, se’m fa estrany, per no donar-li massa importància i intentant no semblar l’ansies de la família, truco a un dels meus germans amb una excusa dolenta i com qui no vol la cosa li pregunto si sap on són. No passa ni un minut que em truquen els desapareguts al mòbil: si no pares atenció! si t’ho vam dir diumenge passat! si no te’n recordes del que et diem! som a Mollerussa!!

De cop una llambregada em ve al cap, te raò han anat amb el casal dels Hostalets a visitar el Museu del vestit de paper. Una bona manera de fer-me perdonar l’oblit, es donar conversa sobre la visita quan ens tornem a veure , els donarà peu a lluir-se i això a tothom ens ve de gust.

Aplicada començo a buscar información per internet:
Museu del vestit de paper inaugurat l’any 2009, exposa una vuitantena de vestits, disposa d’un fons nodrit a partir del concurs de vestits de paper de Mollerussa.
L’origen del concurs de vestits de paper anys te els seus inicis als anys 50 del segle XX al taller d’unes modistes de Mollerussa per celebrar la seva patrona santa Llúcia.
Desfilada de vestits de paper del museu al Salò de manualitats, labors i belles arts creativa a L’Hospitalet de Llobregat.
45a. edició del concurs de vestits de paper a Mollerussa amb una participació de 90 creacions repartides a les categories de moda actual, fantasia i época.
5e.Concurs de vestits de paper per a nines Barbie.
El mes de març es col•labora amb l’IES Gil i Gayà de Lleida en un taller de creació de vestits de paper i de complements (simpàtiques les fotografíes de les senyores grans treballant amb adolescents) .
Participació el 2011 a la 1a. Fira de les arts tèxtils i del paper a Badalona. El mes de juny passat l’ajuntament organitza un taller de tècniques creatives d’elaboració de vestits de paper per incentivar la participació al concurs.
Amb això i una mica de sort me’n sortiré prou bé el dinar proper, encara que parlarem segur de la màquina de cosir…
 
http://www.museuvestitspaper.cat
http://www.tv3.cat/videos/1869059

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!