11 d'octubre de 2010
Sense categoria
0 comentaris

3a. Ruta de l?art a Castellò d?Empúries

Per tercer any consecutiu la pintora Anna  Maria Constanteu ha dinamitzat la 3a. Ruta de l’art que organitza l’ajuntament de  Castellò d’Empúries durant els dies 9, 10, 11 i 12 d’octubre.

72 artistes d’arts visuals diferents: escultura, obra gràfica i pintura exposen la seva obra en 20 espais del nucli històric i antic call jueu. A cada convocatòria s’ha convidat un grup d’artistes d’un territori de l’estat, enguany ha estat la comunitat de Madrid. Hi participen de manera desinteressada,  ells mateixos tenen cura dels diferents espais expositius el que facilita un contacte directe amb el públic visitant.

Durant aquests quatre dies  d’altres manifestacions  artístiques: cinema, dansa, música, complementen   esporadicament la ruta.

L’itinerari, patrocinat per l’associació Comerç Castellò,  conjumina la divulgació de l’art, la cultura , el patrimoni històric i arquitectònic de la vila de l’Alt Empordà i mobilitza les infraestructures d’hoteleria i restauració de la zona en una manifestació encertada de turisme de qualitat .

La imatge del cartell correspon a l’escultura La massissa de Jordi Ametlla i representa la Joana, la massissa, molinera de Castellò, amant de Serrallonga i com ell, bandolera.

Fotografia: Ajuntament de Castellò

 www.rutadelart.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!