11 d'octubre de 2010
Sense categoria
0 comentaris

Titanosaure dels Pirineus a la seu de l’ICP

El 2 d’octubre passat, coincidint amb el centenari del naixement del  paleontoleg Miquel Crusafont,  es van obrir al públic  les portes del nou  museu de l’Institut Català de Paleontologia.
En aquesta nova etapa  s’ha  mantingut  i s’ha incrementat  la línia de recerca i d’innovació en col·laboració amb la UAB , convertint-lo en un centre de referència de la Paleontologia a Catalunya,  per altra banda s’ha fet un esforç cap al vessant divulgatiu del  museu que incorpora activitats interactives  i  una exposició temporal. Aquestes novetats situen el museu dins del circuit del turisme especialitzat i el converteix en un reclam més del turisme de qualitat  a Sabadell.  

Una bona imatge ens il·lustra el canvi de cicle,  a l’entrada del museu , substituÏnt l’esquelet de dinoasure triceràtops,  ara ens dona la benvinguda un titanosaure dels Pirineus, representant dels darrers dinosaures del planeta, i que reivindica la recerca real que es duu a terme al centre.

El taller Quagg amb el bióleg i escultor Ramon López al front  i juntament amb els investigadors  de l’ICP ha elaborat aquesta escultura després d’un procés rigorós que comença  a partir d’un fèmur  trobat a l’ excavació de l’any 2002 a Molí de Baro

imatge extreta de la web: http://www.icp.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!