Disculpes

Vull disculpar-me amb els lectors d’aquest bloc perquè en la meva darrera intervenció (com tan bé remarca un lector, si bé iradament) hi havia un munt de faltes de teclat; va ser degut a un error informàtic, que ja s’ha solucionat. Em sap greu.
Però vull aprofitar per dir que les invectives que hi havia, sisplau que no es confongui ningú, són sempre sobre el mal goverrn que hem patit espanyols i catalans, les tiranies, els cops d’Estat, els assassinats, les càrregues policials, la pobresa… “Lo mal govern”. No tinc res a dir del poble espanyol, que ha sofert amb molta entersa tots aquests infortunis, com també ho hem fet els catalans. Un cop més -ho he repetit em milers d’ocasions- diré que no tinc res contra el poble espanyol (contra Espanya sí, perquè em sostreu les meves llibertats), i sento admiració per aquella defensa de Madrid que s’hi va produir quan els franquistes atacaven la llibertat i els drets dels ciutadans.
Quan siguem independents, la nostra solidaritat no hi mancarà.
Isabel-Clara Simó

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *