Isaac Peraire Soler

Quan surt el sol, surt per a tothom, sense preguntes ni privilegis...

29 d'agost de 2013
1 comentari

Senyor Mas, hi podria venir!

Aquest dimarts van anunciar que el President Mas no seria a la Via Catalana convocada pel dia 11 de setembre. Això sí, rebrà els organitzadors el mateix dia 11 al migdia al Palau de la Generalitat (per què abans i no després de fer-se la Via?). De fet, pot fer el que cregui més convenient, ben cert, i els arguments exposats poden comprendre’s, però no els comparteixo. (segueix llegint)

 1. Mas no està per la feina i l’ANC li fa el joc.

  1 – Necessitem la plena llibertat política sense supeditacions de cap mena i per poder assolir això necessitem la “Gran Decisió” aquella que en aquests moments depèn del Sr. Mas i del senyor Junqueras.

  “l’únic ingredient imprescindible d’un procés cap a la independència és la materialització d’un acte de voluntat sobirana sòlid i definitiu, que faci evident a tot el món que la decisió està presa, que el camí s’ha iniciat i que és irreversible. (Cesc Batlle, La fal·làcia del full de ruta -Google-)

  2 – La Via Catalana no ens portarà cap a la independència si els nostres polítics electes no en prenen la responsabilitat. La Via Catalana no ens portarà cap a la independència si el poble que som nosaltres no exigim als polítics catalans independentistes que facin la seva feina i en cas que no la facin aleshores els foragitem dels seus càrrecs electes.” S.Molins

  3 – Mas torna a enganyar i l’ANC torna a deixar-se enganyar:

  Àlex Salmond i l’SNP defensen la Independència d’Escòcia. Què defensen Mas i Ciu?

  El dret a decidir que naturalment tots tenim a Europa en el segle XXI és per a Mas i Ciu una pastanaga electoral del 25N del 2012, una pastanaga que no significa per a res ni s’adiu en res a la voluntat explícita del Poble Català d’esdevenir una nació independent.

  Mas i Ciu fins que no es demostri el contrari han tornat a entabanar als catalans i els han empantanegat en un procés de Consulta que perilla en gran manera d’esdevenir una altra enredada com l’estatut “tururut!” mentre es pretengui negociar-ho amb Espanya o tan sols fer-ho “no vinculant” “com un termòmetre per saber la voluntat dels catalans” dit així mateix pel Sr. Artur Mas.

  Quantes vegades haurem d’esbrinar la voluntat dels catalans?

  El que busca tantes excuses per no fer la feina és que no té voluntat de fer-la!

  Contràriament a l’enganyosa i falsa actitud del President català, que juga, com sempre ha fet el seu partit, amb la bona fe dels catalans, hi ha l’admirable actitud d’Àlex Salmond, molt honorable President d’Escòcia, que defensa la llibertat plena pel seu país amb un contundent “YES” a la Independència d’Escòcia i a la Constitució d’un Estat Escocès Independent.

  El Poble espanyol i els seus governs són els reis de la mentida compulsiva i de l’engany permanent. Aquella gent i les seves institucions són els pares i tutors d’aquell famós “donde dije digo, digo Diego”.

  I el Poble català, per tristesa i desgràcia de tots, és el rei de la suposició, d’aquell “no ho diuen, però compte que ho volen dir i ja ho diran algun dia futur” referint-se a Pujol del que se li suposaven totes les bondats i bones intencions i ara mateix del mateix President actual que és mou en la indefinició permanent i calculada per fer pensar als incauts catalans el que no sembla de cap de les maneres estigui disposat a fer.

  Els catalans necessitem un capdavanter, honorable i digne, que defensi sense vergonya ni enganys el bé suprem de tota nació, bé que també pertoca naturalment a Catalunya: La seva Independència plena!

  Gràcies, Àlex Salmond, per donar un motiu d’esperança a tot Europa i a tot el món, en el camí de l’alliberament dels Pobles!

  Ai las! pels catalans! No mereixem tanta desídia!

  Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!