Isaac Peraire Soler

Quan surt el sol, surt per a tothom, sense preguntes ni privilegis...

3 de gener de 2008
3 comentaris

pels reis demanem la república

És el cinquè any consecutiu que les JERC d’Osona, el Ripollès i el Lluçanès tirem endavant aquesta campanya. En forma de postal i al voltant d’una imatge del monarca espanyol pretenem seguir mostrant que no el necessitem. No només no ens el sentim propi (és Rei del Regne d’Espanya!) sinó que en el nostre ideari no hi cap. Som republicans. Així doncs, tenim doble motiu per dir-li que abdiqui, que plegui.

I volem que al màxim de gent s’hi sumi, per això plantegem sempre aquesta campanya de forma participativa, que preten sumar esforços. I és molt fàcil. Només s’ha de signar una postal (que les podeu trobar a diferents punts de les nostres comarques o demanant-nos-les per telèfon o correu) i enviar-la a la seva residència oficial, a la capital del Regne.

La imatge de la postal ha estat sempre més o menys existosa (segur que recordeu la bombolla freixanet, per exemple). Aquest any, el Rei de cap per avall, envoltat d’espelmes de colors venezolans…

Per altra banda, en alguns punts, organitzem actes, com per exemple demà a la tarda a Manlleu o dissabte al matí a Vic. En els altres pobles, en repartim i en deixem a diferents punts. Us convidem a sumar-vos-hi!

  1. esta tot perdut, colors venezolans dius, com podeu sentir cap admiració per un colpista populista enemic de la llibertat com Chavez?
    Quan es veuen aquestes simpaties vostres s’entén perquè ERC només creix quan la gent no la coneix, i allà on la coneixen llavors decau, i l’exemple es al teu poble de Prats, Isaac. Mentre no acabeu amb aquestes tendencies totalitaries i admiradores de dictadors estrangers (Castro, Chavez, Guevara, etc.) no fareu absolutament res per la independencia. Coma a maxim obrindreu algun carrec per viure de la politica, però d’aixecar el pobble català res de res. Allà on s’olora totalitarisme els catalans en fugen com gat escaldat. No ho sabies?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!