De Prats de Lluçanès a la Sala Gran del TNC

El Josep Maria Miró Coromina em va prohibir ja fa temps l’expressió “no entenc de teatre” i sempre-sempre s’interessa per les opinions i valoracions, sigui quina sigui la teva perspectiva, visió, formació, ofici, etc. perquè SEGUR que tens una visió, opinió o has tingut una vivència que pots transmetre, explicar i compartir en les obres en les que ell n’és part. A ell li agrada opinar, incidir, té un interessant esperit de crítica, és lúcid i, alhora, també li mola molt escoltar.
Així doncs, jo que no entenc de teatre (Merda! Ja ho he dit! Disculpa’m JM!) em disposo a exigir-vos que aneu al Teatre Nacional de Catalunya i no us perdeu “Temps Salvatge“, teniu temps fins el 17 de juny (Aprofito per recordar que el dia 10 surt un autobús des de Prats de Lluçanès). (segueix llegint clicant aquí)
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *