La salut gegantera del Lluçanès, a Olost

El passat dissabte dia 5 d’abril a la tarda va tenir lloc la Trobada Gegantera d’Olost.

I l’aprofito per a fer una petita reflexió o comentari relacionada amb la història recent. I és que he pensat en alguns anys enrere (11  o 12 aproximadament) quan els gegants d’Olost van viure un parèntesis en la seva activitat gegantera, i quan sortien a la Fira de Santa Creu perquè alguns geganters pradencs (amb la complicitat del Josep Peraire de Santa Creu i els esforços de l’Antoni Font d’Olost, entre altres) els anàvem a buscar. Era quan els majestuosos Perot i Mercè només sortien el dia 15 d’agost per Festa Major Olost. (Segueix llegint i mirant fotos…)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *