Isaac Peraire Soler

Quan surt el sol, surt per a tothom, sense preguntes ni privilegis...

16 de maig de 2006
2 comentaris

quins cullons!

Ja ho veieu, si no ho havíeu vist abans. Em sembla que és la primera vegada (o una de les poques) que el Barça i Barcelona s’emporten la portada del MARCA. El titular és provocador. No puc reprimir la ràbia que ha suposat aquest matí quan al quiosc he llegit aquesta portada. Ho sento. Aquesta gent de què va?? I el què més em preocupa és que aquest tituar està buscat amb tota la mala intenció i mala llet del món. Ara, això sí, les connotacions positives (s’han de buscar, també), és que aquests espanyols volen imitar el model barceloní, és a dir, ens ténen enveja; això està clar. Significant això que nosaltres, el barça, hem/han construït un equip que qualsevol voldria tenir. I tornem un altre cop al debat: política-esport, esport-política. Aquests mateixos són els que varen cridar quan al Camp Nou es va fer un acte en favor de la unitat de la llengua (recordeu la pancarta del Correllengua??); són els mateixos que cridaren quan el Barça va donar suport a una reforma de l’Estatut. Acusaren el Barça de polititzar l’esport. Saben que això no és Espanya i volen aferrar-nos a qualsevol preu. Ara fins i tot els diaris esportius fan amb una intenció clara campanya d’espanyolització. I és que amb una cosa ténen raó: Espanya segueix influenciant massa amb el quefer quotidià català, i mentre alguns d’aquí els hi llepin el cul i dónin suport a el què ells promouen, nosaltres seguirem supeditats a aquestes doctrines, havent d’aguantar titulars de diaris com el desagradable d’aquest matí.  

Cridem ben fort, tots junts, que ho sentin d’una vegada des de Madrid i d’arreu, que AIXÒ NO ÉS ESPANYA! i rebutgem tot allò que des d’allà ens volen endossar!!

i demà… ensenyem-ho a tot EUROPA!!

  1. Que no… tranquils, que no ho heu entés… No estan polititzant el futbol (igual com quan el Barça va visitar el Mestalla, les pancartes que hi havia no eren polítiques, només defenien "lo nostre").

    Simplement, el que volen dir és que la selecció espanyola els sembla una puta merda que veurem si arriba a quarts de final en el mundial… Ells el que volen és que el Barça siga la selecció espanyola…

    PD: No feu massa cas… que quan algú defensa una cosa destrellatadament i fora d’hores és senyal que té por, molta por… Segur que aqueixa cosa destrellatada no se sosté per cap lloc…

  2. CATALONIA IS NOT SPAIN. Jo sí que entenc que la intenció del "diari" Marca ha estat polititzar els lectors (que majoritàriament no son gaire catalanistes, els d’aquest diari) i fer pesar el clima de confrontació d’espanya amb catalunya. Titular tendenciós.

    SALUT I NO A L’ESTAFATUT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!