Isaac Peraire Soler

Quan surt el sol, surt per a tothom, sense preguntes ni privilegis...

5 de setembre de 2010
2 comentaris

Gegants a Caldetes (Caldes d’Estrac)

No sé ben bé per què, però hem portat els gegants de Prats a uns quants pobles de la comarca del Maresme. I ahir vam tornar-hi! En aquesta ocasió a Caldetes (Caldes d’Estrac). Un viatge bastant llarg però va valer la pena.

Molt bon ambient, molt bon tracte (no vam passar gens de gana ni set, ja que hi havia molts avituallaments), una cercavila que ens va portar a la platja -crec que per primera vegada el Vicenç i l’Àgata van trepitjar la sorra-, i un sopar de pa amb tomàquet amb pernil i formatge per acabar-ho. Tot plegat, amb molta gent d’espectació.

A més, com a colofó de la jornada, concert del Miquel del Roig! De tot plegat en podeu veure una galeria de fotos clicant aquí.

Ah, i una gran notícia és que potser vam lligar una sortida a Barcelona! Mira que hem anat a llocs, però a la capital del país encara no! A veure si és possible tancar el tracte! 😉

* A la foto, alguns dels geganters de Prats que érem a Caldetes, tastant la platja.

  1. El que més m’ha sobtat, és quina ha de ser la sensació que sents la primera vegada que trepitges la sorra de la platja, jo que sóc de costa només puc intentar saber-ho pensant en la primera vegada que vaig fer un cim.

    Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!