Isaac Peraire Soler

Quan surt el sol, surt per a tothom, sense preguntes ni privilegis...

4 d'agost de 2010
0 comentaris

Gegants a Sant Julià de Lòria, la crònica

Tal i com havia escrit, els gegants de Prats van ser a Sant Julià de Lòria. Uns dies després, aporto la crònica ajudat per la Kappy, una de les que hi era.

Dissabte 24 de juliol a les 8 del matí, tots estàvem a punt per començar camí cap a Andorra, per fer una visita als nostres germans de St. Julià de Lòria que estaven de Festa Major. A les 12 del migdia començava  la cercavila juntament amb els gegants de St. Julià de Lòria pels carrers principals del poble. Després de fer una foto de família davant del Comú, vam agafar el camí fins al punt on es va fer la cerimònia de l’agermanament; allà, la regidora de cultura va fer el seu discurs (molt bo, la veritat) i també hi van haver algunes paraules per part d’ambdós caps de colles. Seguidament, destapada de la placa-figura en honor a l’agermanament en la que hi ha dibuixats els 4 gegants (podeu veure-ho a les fotos). (segueix llegint per veure enllaços i resta del text…)

Dinar geganter i una mica de migdiada per a recuperar les piles, ja que a la tarda vàrem participar en la Trobada gegantera del poble, igual que les demés 14 colles, finalitzant la trobada amb uns fantàstics balls conjunts de gegants i geganters acompanyats sempre per la Txaranga Band Tocats, amb molt d’ambient.

 

I per si no n’hi havia prou, a les 12 de la nit els geganters de Prats varem acompanyar la Colla Gegantera de St. Julià de Lòria en la típica cercavila de nit, nit que vam acabar d’arrodonir amb els concerts programats dins el marc de la Festa Major.

Un dia intens i carregat de fal·lera, de molta fal·lera gegantera, i de bons records.

Des d’aquí donar les gràcies a la Colla Gegantera de St. Julià de Lòria per la seva amabilitat i el seu tracte. Un dia per recordar.

En podeu veure una galeria de fotos i també algun vídeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!