Isaac Peraire Soler

Quan surt el sol, surt per a tothom, sense preguntes ni privilegis...

13 de juny de 2010
1 comentari

Gegants a Sant Feliu Sasserra, amb Jordi Pujol d’speaker

Dissabte va haver-hi Trobada Gegantera a Sant Feliu Sasserra i una vegada més els gegants de Prats van ser-hi presents. Per sort, no va ploure (que estrany!) i vem poder fer tota la cercavila amb tranquil·litat i bon ambient.

S’ha de reconèixer la gran feina de la gent de la Colla Gegantera de Sant Feliu que, com la de totes les colles que acullen trobades, treballen a fons perquè surti tot bé. En aquest escrit, vull mencionar el Jordi Pujol (a la foto, el que porta la samarreta negra) que va fer brillantment -com sempre- d’speaker, i com que entre d’altres coses va fer referència a aquest bloc que vol dir que algun cop l’ha mirat (una salutació Jordi!!!) li dedico aquesta última part, i la foto!

Ahir de la la Colla Gegantera de Prats tornavem a ser molts, i molts joves. Això és genial!! Per altra banda, a Sant Feliu hi hem anat MOLTS cops, i esperem tornar-hi MOLTS més! 😉

* Clica aquí per veure una galeria de fotos (tirades la immensa majoria pel XaVier Madrona)
* la foto que encapçala aquest post, és del moment del sorteig, en què la canalla agafaven els números afortunats. A l’esquerra, el President de la Colla Gegantera de Sant Feliu, al costat del Jordi Pujol.

  1. Hola Isaac.

    No nomes hi he entrat alguna vegada, si no que hi entro bastant sovint al teu blog, així com a molts d’altres, entre ells alguns dels que tens enllaçats.

    M’agrada col·laborar amb tot lo que puc, al meu poble, procuro  fer-ho lo millor possible, ( ja que no hi ha ningú mes vulgui el micròfon i com diuen,que al mes poca vergonya del poble l’hi toca.)

     Lo que mes hem satisfà es que tot i la diferencia d’edat amb vosaltres i amb molta altre gent, amb el meu tarannà obert i a vegades una mica eixelebrat, crec que tinc molts amics per a tot arreu, i l’amistat es un del valors que mes m’agraden.

    Una abraçada des de Sant Feliu

     

     

     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!