El Sant Txupitassu: fotos i vídeos del nou èxit

La nit començava amb aquest tema que es pot veure en aquest primer vídeo del ja mític Black Eyed Peas. Era ben d’hora encara i la Sala Polivalent ja mostrava un esplèndid aspecte.

Als voltants de les 3 de la nit, i per primera vegada, vaig disposar-me a filmar l’aparcament (tot anant d’acompanyant). Realment pleníssim. Hi havia cotxes fins i tot a l’entrada de la Plaça Catalunya.

Una hora i escaig més tard, vaig enregistrar des de fora fins davant de tot de l’escenari. Veureu com de ple estava a fora, a l’entrada i davant de tot.

Per altra banda, podeu veure altres vídeos com el del tema dedicat a la Colla Gegantera (Wa yeah! d’Antònia Font) o d’una música màquina. També clicant aquí podeu veure una petita galeria de fotos de com va anar la tarda, el vespre i la nit.

Va ser realment de nou un gran èxit de convocatòria, repetint les 1000 persones de l’any passat. La immensa majoria de jovent del poble, però també joves vinguts de pobles inimaginables (de la resta del Lluçanès, de la Plana de Vic, del Pla de Bages i del Baix Berguedà, sobretot).

Després de sis anys, com dèia en el post anterior, la Colla Gegantera està més preparada. És un goig veure com som molts els que ens impliquem a que la festa funcioni, i funcioni bé. Només em queda dedicar-los una forta abraçada als companys/es de la Colla que van treballar, i molt, durant tota la nit. Treballar de gust, per fer una gran festa de bon gust. I l’any que ve, doncs tornar-hi! 😉

I amb l’arribada del bon temps, ja tornen els caps de setmana amb sortides geganteres. La propera, Navàs. Som-hi!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *