Isaac Peraire Soler

Quan surt el sol, surt per a tothom, sense preguntes ni privilegis...

29 de març de 2010
0 comentaris

El sisè SANT TXUPITASSU, dijous a Prats de Lluçanès

Teníem sis anys menys. Teníem només alguna que altra esporàdica experiència en organitzar una disco-mòbil (un bon i principal sistema per a trobar finançament per algunes entitats al nostre poble). La Colla Gegantera era nova, ens estavem assentant i anavem aprenent com gestionar una entitat així, anavem enfocant les activitats, sortides, etc. i anavem aprenent a administrar ingressos i despeses a tenir en compte en una entitat com aquesta.

Ara, sis anys després, la història és molt diferent. Som molts més (hem crescut molt en nombre de gent), estem més preparats i més experimentats. La qual cosa assegura també una millor festa a tots els assistents.

La nit de dijous a divendres, doncs, Prats de Lluçanès acollirà un nou Sant Txupitassu que esperem sigui una grandíssima festa. Prats de Lluçanès serà destí de joves d’arreu que voldran compartir amb nosaltres aquesta jornada. Ja sabeu, a Prats som molt acollidors!! I la gent de la Colla Gegantera estem més que disposats a fer-vos-ho passar d’allò més bé. Espero trobar-nos-hi!  😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!