Isaac Peraire Soler

Quan surt el sol, surt per a tothom, sense preguntes ni privilegis...

14 de febrer de 2010
5 comentaris

Carnestoltes 2010

Prats de Lluçanès també hem celebrat el carnestoltes. Ha estat aquest migdia, quan molta canalla disfressada, acompanyats del sol que quèia (i malgrat el fred), amb els gegants de Prats i els d’Olost, els grallers de Sant Bartomeu, i la carrossa del Rei Carnestoltes, hem celebrat una concorreguda cercavila pels carrers del poble.

Eren quarts d’una. Plaça Nova. El Rei carnestoltes ha fet entrada, els dansaires han interpretat el Ball dels Romeus i la Pitota (després han encapçalat el recorregut), les dues parelles de gegants han fet una ballada i ha començat la caminada que ha passat pel Carrer Major (amb gran pluja de confeti des de gairebé tots els balcons), el passeig (davant cal Bach els geganters hem alçat un castell…) i per l’Avinguda Pau Casals fins a la Sala Polivalent. Allà ha continuat la festa amb un dinar i un ball de tarda infantil.

Ha estat una altra bona festa de carnestoltes, acompanyada de bon temps i amb una molt bona participació, moltes disfresses (també la dels gegants!!) i bon ambient. Aquesta és una festa que fa molts anys que es fa a Prats, ha passat èpoques de totes i s’ha de felicitar a qui l’ha mantingut i impulsat any rere any i aquest, també! Visca el carnestoltes!

* Clica aquí per veure una petita galeria de fotos. Aviat suposo que n’hi haurà més de penjades, us en faré partícips.

  1. Gràcies geganters per animar-ho tot i ajudar sempre. Sou un orgull per Prats.

    Felicitats a vosaltres i a tothom. I a tu pel bloc que hi entro sempre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!