En referència al cotxe del Benach: No fem més el ridícul, si us plau!

Altero l’ordre de temes que volia exposar aquesta setmana per una cosa d’extrema actualitat i que acabo de sentir a les notícies de TV3.

Com potser ja sabeu, es va fer públic que el President del Parlament va fer posar uns accessoris al seu cotxàs, per poder treballar més bé. Al cotxe hi passa moltes hores. Ha de tenir cotxe oficial? Sí. Ha de ser còmode? També. Hi ha de poder treballar? Així aprofita el temps. S’ha de ser curós? També. (hi ha més…)

El què em sembla lamentable és la situació. La ridícula situació. Quin poc nivell que tenim els catalans en general (o potser ho hem de reduir a la classe política i la periodística, perquè bàsicament és qui ho ha magnificat). Però clar, ho ha magnificat perquè els ciutadans comprem. Vull dir que sí, segurament és culpa nostra, de tots, que ens estem distraient amb tonteries mentre, per exemple, a Madrid la Presidenta de la Comunitat parla amb el President del Banc Central Europeu (per posar només un exemple). I quan, sense ser notícia a la premsa, el mateix govern de la Generalitat fa coses ben interessants i importants (segur que també de mal fetes).

Que ho faci e-notícies, o els mitjans espanyols parlin de l’afer del cotxe del Benach d’aquesta forma que ho han fet, ho entenc. Que ho facin segons quins altres, ja no m’agrada tant. Per altra banda, a la notícia feta per TV3 (ni a la majoria de llocs) no han pas destacat unes paraules que ha dit Benach, recordant que va ser el primer polític en fer públic el seu sou. I ho va fer sense complexos (llavors debatrem si és massa elevat o no, però no l’amaga). Una demostració més que s’aprofita el mínim per criminalitzar segons qui (què hagués passat si estéssim parlant d’un president convergent o socialista??).

Jo crec que Benach s’ha equivocat en fer la declaració d’avui, perquè magnifica la situació. A més, si ell i la Mesa del Parlament creien que milloraven la seva feina fent això, i n’estaven convençuts, doncs endavant! Potser mai s’havien invertit tant bé els diners per accelerar segons què. Jo crec que amb el sou que té, ja pot aprofitar les estones de viatge per treballar, i si per treballar necessita taula i no sé quins accessoris més, doncs endavant.

Hi ha molts altres temes importants al què s’ha de dedicar el President del Parlament de Catalunya (parlament regional). Encara que, com recordava López Tena, és un Parlament amb competències ridícules.

Aquí també arribem a…. el què ens cal és la Independència.

Ja està. Ja m’he desfogat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *