COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

4 de desembre de 2014
0 comentaris

PACO GARCIA ES PRESENTA A LES PRIMÀRIES DE COMPROMÍS PER OPTAR A L’ALCALDIA DE LLÍRIA

L’actual portaveu del Grup Municipal de Compromís, Paco Garcia Latorre, ha anunciat que es presentarà a encapçalar la candidatura de la Coalició per a les pròximes eleccions de 2015 en les primàries obertes que el col·lectiu local de Llíria celebrarà per a l’elecció dels seus candidats.

Garcia ha manifestat que “la decisió de presentar-se a l’Alcaldia no és una decisió fàcil i suposa moltes hores de reflexió pels sacrificis que comporta a nivell personal, no obstant açò, el recolzament ciutadà i els dels companys de Compromís han fet que afronte este nou repte”.

Per al portaveu de Compromís, “Llíria necessita una renovació i un nou equip humà de dones i homes que tinguen un projecte de ciutat integral i integrador, que recupere la il·lusió de la ciutadania per a superar la paràlisi i les inèrcies negatives que hem patit esta última dècada, així com establir eixos prioritaris de la política local dirigits a la generació d’ocupació i benestar”.

El regidor eco socialista, ha assenyalat que, “la ciutat necessita un impuls cap a la modernitat i la prosperitat, utilitzant i promocionant el gran potencial que empresaris, autònoms, comerciants, teixit associatiu i ciutadans de la localitat tenim, obrint les portes de l’ajuntament al segle XXI i donant una participació directa a la ciutadania. Necessitem una nova governança local, on els protagonistes principals han de ser els veïns i veïnes, tant els que viuen al casc urbà com als barris residencials de les urbanitzacions de Llíria”.

Des de Compromís s’ha fet un gran treball a la ciutat els últims anys, des del Grup Municipal i des del Col·lectiu local, tant de fiscalització com de proposició, on s’han presentat centenars d’iniciatives per generar ocupació, revitalitzar i millorar els serveis públics, moltes d’elles nascudes de la ciutadania, associacions locals, entitats i plataformes ciutadanes, en les que la Coalició ha sigut la seua veu al consistori.

Garcia afirma que no anem a prometre res, com fan moltes forces polítiques i després no compleixen. Però, que des de Compromís ens anem a comprometre en tot, amb l’objectiu de defensar els interessos generals de la població i crear sinèrgies amb la ciutadania que ens ajuden a superar estos temps difícils, situant a Llíria en el paper de capital Comarcal que li correspon, establint plans i línies estratègiques de futur que servisquen per a la generar nous jaciments d’ocupació i garantir un benestar als veïns i veïnes de la localitat.

El portaveu de Coalició anima a tots els majors de 16 anys de la localitat a participar en esta festa de la democràcia que són les primàries de Compromís, on no sols es podrà triar al cap de llista, sinó a la resta de persones que han de completar la llista electoral. Unes primàries totalment obertes a la ciutadania que demostren que altra forma de fer política és possible.

 

PACO GARCIA SE PRESENTA A LAS PRIMARIAS DE COMPROMIS PARA OPTAR A LA ALCALDÍA DE LLÍRIA
El actual portavoz del Grupo Municipal de Compromís, Paco Garcia Latorre, ha anunciado que se presentará a encabezar la candidatura de la Coalición para las próximas elecciones de 2015 en las primarias abiertas que el colectivo local de Llíria celebrará para la elección de sus candidatos.
Garcia ha manifestado que “la decisión de presentarse a la Alcaldía no es una decisión fácil y supone muchas horas de reflexión por los sacrificios que comporta a nivel personal, sin embargo, el espaldarazo ciudadano y el de los compañeros de Compromís han hecho que afronte este nuevo reto”.
Para el portavoz de Compromís, “Llíria necesita una renovación y un nuevo equipo humano de mujeres y hombres que tengan un proyecto de ciudad integral e integrador, que recupero la ilusión de la ciudadanía para superar la parálisis y las inercias negativas que hemos sufrido esta última década, así como establecer ejes prioritarios de la política local dirigidos a la generación de empleo y bienestar”.
El edil eco socialista, ha señalado que, “la ciudad necesita un impulso hacia la modernidad y la prosperidad, utilizando y promocionando el gran potencial que empresarios, autónomos, comerciantes, tejido asociativo y ciudadanos de la localidad tenemos, abriendo las puertas del ayuntamiento al siglo XXI y dando una participación directa a la ciudadanía. Necesitamos una nueva governanza local, donde los protagonistas principales tienen que ser los vecinos y vecinas, tanto los que viven en el casco urbano como en los barrios residenciales de las urbanizaciones de Llíria.
Desde Compromís se ha hecho un gran trabajo en la ciudad los últimos años, desde el Grupo Municipal y desde el Colectivo local, tanto de fiscalización como de proposición, donde se han presentado centenares de iniciativas para generar empleo, revitalizar y mejorar los servicios públicos, muchas de ellas nacidas de la ciudadanía, asociaciones locales, entidades y plataformas ciudadanas, en las que la Coalición ha sido su voz al consistorio.
Garcia afirma que no vamos a prometer nada, como hacen muchas fuerzas políticas y después no cumplen. Pero, que desde Compromís nos vamos a comprometer en todo, con el objetivo de defender los intereses generales de la población y crear sinergias con la ciudadanía que nos ayuden a superar estos tiempos difíciles, situando a Llíria en el papel de capital Comarcal que le corresponde, estableciendo planes y líneas estratégicas de futuro que sirvan para la generar nuevos yacimientos de ocupación y garantizar un bienestar a los vecinos y vecinas de la localidad.
El portavoz de Coalición anima a todos los mayores de 16 años de la localidad a participar en esta fiesta de la democracia que son las primarias de Compromís, donde no sólo se podrá elegir a la cabeza de lista, sino al resto de personas que tienen que completar la lista electoral. Unas primarias totalmente abiertas a la ciudadanía que demuestran que otra forma de hacer política es posible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!