COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

13 de gener de 2014
0 comentaris

Més retallades en sanitat

COMPROMÍS DENUNCIA UNA RETALLADA DEL SERVEI D’AMBULANCIES EN EL DEPARTAMENT DE SALUT DE L’ARNAU VILANOVA-LLÍRIA

Garcia: “Per la nit el servei està sota mínims i ha de cobrir distàncies que en alguns casos superen el 100 quilòmetres en relació a un centre hospitalari”.

El nou contracte unificat de transport sanitari, tant assistit com no assistit, en tota la Comunitat, adjudicat a l’empresa ASV per 235 milions d’euros per a 4 anys, ha suposat un retrocés per a la prestació del servei als usuaris del Camp de Túria, Serrans i Racó d’Ademús.

Segons el portaveu de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, algunes unitats de TNA (Transport no Assisitit) que estaven en funcionant abans de la posada en marxa de la nova contractació en el Departament de Salut de l’Arnau Vilanova-Llíria, han sigut eliminades. Actualment, des de les 7 del matí fins les 15 hores, sols hi ha 16 TNA operatives, i a partir de les 15 hores, el servei es veu disminuït en 4 unitats, deixant per al servei de la vesprà sols 12 unitats, amb el mateix volum de treball que pel matí. Fet que s’agreuja al prestar les empreses concessionàries altres serveis privats, com la diàlisi, en horari que teòricament són d’atenció als usuaris del Serveis Valencià de Salut d’esta zona. +info


LEVANTE.- Compromís denuncia recortes de ambulancias en Camp de Turía, la Serranía y el Rincón

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!