COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

19 de gener de 2015
0 comentaris

LLÍRIA CONVOCA UN NOU PLA D’OCUPACIÓ PER A 2015

La proposta de Compromís tindrà una nova edició on es contractaran 55 persones.

Segons el portaveu de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, esta nova edició del Pla d’Ocupació Local proposat per la Coalició Compromís en 2013 per a les persones de la localitat que estaven en molt de temps en l’atur i que tenien greus dificultats per trobar feina, es una mostra de que la proposta era molt positiva i efectiva. Per això ara, es fa una nova convocatòria en 2015.

En esta nova edició, es contractaran 55 persones durant 3 mesos i a un70% de la jornada. Les quals estaran distribuïdes de la següent forma: 25 llocs de peons d’oficis (8 per a menors de 30 anys), 11 llocs d’oficials 1ª construcció, 11 d’auxiliar administratius (2 d’elles per a persones amb discapacitat i 2 per a menors de 30 anys), 3 pintors, 1 Oficial 1ª llanterner, 1 treballador social, 1 monitor temps lliure, 1 arquitecte tècnic i un arqueòleg. Els interessats podran presentar les sol•licituds des del 16 fins el 26 de gener en Registre municipal d’Entrada Ajuntament, amb els requisits que marquen les bases.

Per a Garcia, esta és una mostra de que els municipis si que podem fer coses per minimitzar la lacra de l’atur i establir mecanismes i iniciatives que servisquen per dinamitzar laboralment la ciutat. Des del Grup de Compromís s’aposta per la realització de nous projectes i programes des del consistori que servisquen per formar laboralment als nostres joves i a més puguen ser un motor de generació d’ocupació. Així com que s’augmente la jornada laboral i el salari dels llocs que oferten en el Pla d’Ocupació des de l’ajuntament. Tal com s’ha fet en esta edició.

El portaveu de Compromís anima a les persones de la localitat que es troben en esta situació a que consulten les bases del Pla d’Ocupació 2015 i s’apunten al mateix.

LLÍRIA CONVOCA UN NUEVO PLAN DE OCUPACIÓN PARA 2014 La propuesta de Compromís tendrá una nueva edición donde se contratarán 55 personas.

Según el portavoz de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, esta nueva edición del Plan de Ocupación Local propuesto por la Coalición Compromís en 2013 para las personas de la localidad que estaban en mucho tiempo en el paro y que tenían graves dificultades para encontrar trabajo, es una muestra de que la propuesta era muy positiva y efectiva. Por eso ahora, se hace una nueva convocatoria en 2015. En esta nueva edición, se contratarán 55 personas durante 3 meses y a un 70% de jornada. Las cuales estarán distribuidas de la siguiente forma: 25 puestos de peones de oficios (8 para menores de 30 años), 11 puestos de oficiales 1ª construcción, 11 de auxiliar administrativos (2 de ellas para personas con discapacidad y 2 para menores de 30 años), 3 pintores, 1 oficial 1ª fontanería, 1 trabajador social, 1 monitor tiempo libre, 1 arquitecto técnico i un arqueólogo. Los interesados podrán presentar las solicitudes desde mañana día 16 al 26 de enero en el registro municipal de entrada con los requisitos que marcan las bases. Para Garcia, esta es una muestra de que los municipios sí que podemos hacer cosas para minimizar la lacra del paro y establecer mecanismos e iniciativas que sirvan para dinamizar laboralmente la ciudad. Desde el Grupo de Compromiso se apuesta por la realización de nuevos proyectos y programas desde el consistorio que sirvan para formar laboralmente a nuestros jóvenes y además puedan ser un motor de generación de ocupación. Así como que se aumente la jornada laboral y el salario de los puestos que ofertan en el Plan de Ocupación desde el ayuntamiento. Tal y como se ha hecho en esta edición. El portavoz de Compromiso anima a las personas de la localidad que se encuentran en esta situación a que consultan las bases del Plan de Ocupación 2015 y se apuntan al mismo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!