COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

20 de març de 2015
0 comentaris

EL PP INCOMPLEIX AMB LES SOCIETATS MUSICALS DE LLÍRIA I DEIXA UN DEUTE DE 3 MILIONS

El Consell de Fabra, a dos mesos de les eleccions decideix ajornar els pagaments pendents de convenis signats amb les Bandes de Llíria en 2007 i els prorroga fins al 2021.

Segons el portaveu i candidat a l’alcaldia de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, aquesta nova reprogramació de pagaments mostra el fracàs i la incapacitat del PP per complir amb les societats musicals de la localitat. Els convenis havien d’estar liquidats totalment en el 2011, han transcorregut 4 anys i ara, vespres d’eleccions, fan una volta més de rosca i s’ajornen fins al 2021.
La xifra total de deute amb les Bandes de Llíria se situa en 3 milions d’euros, 2,1 milions a la Unió Musical i més de 900 mil euros a la Primitiva. Els quals han estat ajornats per les dues properes legislatures. Distribuïts, comptant l’anualitat de 2015, en: 300 mil euros per any per a la Unió Musical fins al 2021; i uns 200 mil euros per any a la Primitiva fins a 2019.

Per a Garcia, aquest acord suposa un nou engany als socis de les dues entitats musicals de Llíria, ja que el fraccionament de pagaments dista molt del que s’havia previst en els convenis inicials de col·laboració (també signats vespres d’eleccions de 2007). Tot això, sense haver fet cap acord de reprogramació de pagament del deute amb les dues entitats, ni haver-los comunicat gens del nou període de pagaments acordats pel Consell.
A nivell local, aquest nou incompliment del PP deixa en l’estacada i endeutada a la Banda Primitiva de Llíria, que ha executat tota l’obra com estava acordat amb la Conselleria de Governació en el seu moment; i en el cas de la Unió Musical, l’endarreriment de les ajudes fa que les obres de construcció del Centre d’Innovació Musical estiguen paralitzades i no es puga culmina l’obra.
Des de Compromís s’han vingut denunciant aquests incompliments flagrants i s’han presentat diverses esmenes als Pressupostos de la Generalitat durant tota aquesta legislatura, amb la finalitat que es feren efectius tots els pagaments a les dues Bandes de Llíria.
Al final, tot ha estat pura propaganda electoral i partidista, la qual han de suportar les societats musicals de Llíria amb un endeutament impropi o amb obres a mig fer que no es poden culminar per impagament del Consell.

EL PP INCUMPLE CON LAS SOCIEDADES MUSICALES DE LLÍRIA Y DEJA UNA DEUDA DE 3 MILLONES

El Consell de Fabra, a dos meses de las elecciones decide aplazar los pagos pendientes de convenios firmados con las Bandas de Llíria en 2007 y los prorroga hasta el 2021.

Según el portavoz y candidato a la alcaldía de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, esta nueva reprogramación de pagos muestra el fracaso y la incapacidad del PP para cumplir con las sociedades musicales de la localidad. Los convenios tenían que estar liquidados totalmente en el 2011, han transcurrido 4 años y ahora, vísperas de elecciones, dan una vuelta más de tuerca y se aplazan hasta el 2021.

La cifra total de deuda con las Bandas de Llíria se sitúa en 3 millones de euros, 2,1 millones a la Unión Musical i más de 900 mil euros a la Primitiva.  Los cuales han sido aplazados para las dos próximas legislaturas. Distribuidos, contando la anualidad de 2015, en: 300 mil euros por año para la Unión Musical hasta el 2021; y unos 200 mil euros por año a la Primitiva hasta 2019.

Para Garcia, este acuerdo supone un nuevo engaño a los socios de las dos entidades musicales de Llíria, ya que el fraccionamiento de pagos dista mucho  de lo que se había previsto en los convenios iniciales de colaboración (también firmados vísperas de elecciones de 2007). Todo esto, sin haber hecho ningún acuerdo de reprogramación de pago de la deuda con las dos entidades, ni haberles comunicado nada del nuevo periodo de pagos acordados por el Consell .

A nivel local, este nuevo incumplimiento del PP deja en la estacada y endeudada a la Banda Primitiva de Llíria, que ha ejecutado toda la obra como estaba acordado con la Conselleria de Gobernación en su momento; y en el caso de la Unión Musical, el atraso de las ayudas hace que las obras de construcción del Centro de Innovación Musical estén paralizadas y no pueda culminarse la obra.

Des de Compromís se han venido denunciando estos incumplimientos flagrantes y se han presentado diversas enmiendas en los Presupuestos de la Generalitat durante toda esta legislatura, con la finalidad de que se hiciesen efectivos todos los pagos a las dos Bandas de Llíria.

Al final, todo ha sido pura propaganda electoral y partidista, la cual tienen que soportar las sociedades musicales de Llíria con un endeudamiento impropio o con obras a medias que no se pueden llegar a culminar por impago del Consell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!