COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

3 de febrer de 2015
0 comentaris

COMPROMÍS PER LLÍRIA TRIA EL SEU CARTELL ELECTORAL PER A LES LOCALS DE 2015

Paco Garcia será el candidat a l’alcaldia de la capital del Camp de Túria.

Compromís per Llíria conclou el procés de primàries obertes a la ciutadania amb l’elecció de Paco Garcia Latorre com a candidat a l’alcaldia per a les eleccions locals de maig d’aquest any, així com els primers llocs de la llista, que es completarà amb els representants triats de MoVe i es culminarà amb ciutadans de diferents entitats i teixit associatiu de la localitat.

Un total de 463 persones han participat en l’elecció dels candidats per a Llíria, tant a l’alcaldia com a la llista municipal. Paco Garcia, amb un total del 70% dels vots ha estat triat candidat a l’alcaldia de la localitat, seguit per Vallivana Murgui (amb un 20%) i per Miquel Barona (amb un 10%).

Les votacions a la llista han rebut un total de 477 vots, encapçalant la mateixa Vallivana Murgui (amb 253 punts), seguida per Empar Llàcer (141), Miquel Barona (124), Elvira Pedrola (114), Salvador Rodrigo (90), Jorge Garcia (80), Inma Riera (65) i Empar Vidagany (54).

La Coalició Compromís dona les gràcies per la participació en aquest procés i la confiança dipositada en aquesta candidatura local, ja que suposa aconseguir l’aval de la ciutadania a un treball intens i pro positiu que el col·lectiu local i el grup municipal han desenvolupat durant aquests anys i rebre el suport per formar part d’un projecte que transformarà la nostra ciutat.

Per al candidat a l’alcaldia de Llíria, el procés de Primàries de Compromís ha estat un èxit ciutadà i democràtic, el qual ha permès obrir un procés complex, com és el de l’elecció de candidats i candidates, a tota la població i configurar un grup humà que siga una alternativa capaç de posar el nostre ajuntament al servei de les persones.

És l’hora del canvi i d’apostar per un futur que genere oportunitats i benestar, així com una nova etapa de regeneració política i participació en la vida pública, apunta Garcia.

Pots consultar resultats en:

https://compromis.net/primaries/resultats/locals/78

COMPROMÍS PER LLÍRIA ELIGE SU CARTEL ELECTORAL PARA LAS LOCALES DE 2015

Paco Garcia será el candidato a la alcaldía de la capital del Camp de Túria.

Compromís per Llíria concluye el proceso de primarias abiertas a la ciudadanía con la elección de Paco Garcia Latorre como candidato a la alcaldía para las elecciones locales de mayo de este año, así como como los primeros lugares de la lista, que se completará con los representantes elegidos de MoVe y se culminará  con ciudadanos de diferentes entidades y tejido asociativo de la localidad. Un total de 463 personas han participado en la elección de los candidatos para Llíria, tanto a la alcaldía como a la lista municipal. Paco Garcia, con un total del 70% de los votos ha sido elegido candidato a la alcaldía de la localidad, seguido por Vallivana Murgui (con un 20%) i  por Miquel Barona (con un 10%). La votaciones a la lista han recibido un total de 477 votos, encabezando la misma Vallivana Murgui (con 253 puntos), seguida por Empar Llàcer (141), Miquel Barona (124), Elvira Pedrola (114), Salvador Rodrigo (90), Jorge Garcia (80), Inma Riera (65) i Empar Vidagany (54). La Coalición Compromís agradece la participación en este proceso y la confianza depositada en esta candidatura local, ya que supone conseguir el aval de la ciudadanía a un trabajo intenso y propositivo que el colectivo local y el grupo municipal han desarrollado durante estos años y recibir el apoyo para formar parte de un proyecto que transformará nuestra ciudad.

Para el candidato a la alcaldía de Llíria, el proceso de Primarias de Compromís ha sido un éxito ciudadano y democrático, el cual ha permitido abrir un proceso complejo, como es el de la elección de candidatos y candidatas, a toda la población y configurar un grupo humano que sea una alternativa capaz de poner nuestro ayuntamiento al servicio de las personas.

Es la hora del cambio y de apostar por un futuro que genere oportunidades y bienestar, así como una nueva etapa de regeneración política y participación en la vida pública, apunta Garcia.

Puedes consultar resultados en:

https://compromis.net/primaries/resultats/locals/78

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!