COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

22 d'abril de 2015
0 comentaris

COMPROMÍS-MOVE ENCETA LA CAMPANYA “30 DIES, 30 PROPOSTES PER A CANVIAR LLÍRIA”

La Coalició farà públiques d’ara i fins les eleccions, les propostes electorals que conformen el seu programa de futur per al municipi de Llíria i el benestar de la ciutadania.

Des de la candidatura municipal Compromís-MoVe volem fer arribar les nostres propostes de totes les maneres possibles, així doncs, a més de presentar públicament el programa electoral, volem explicar les iniciatives sorgides de la campanya #BarrixBarri, penjar-lo a les nostres pàgines i i fer una presentació pública. Per això, a partir de demà encentem la campanya “30 dies. 30 propostes per canviar Llíria”.

D’aquesta manera anirem llançant cada dia una proposta de les diferent àrees i temàtiques que recull el nostre programa.

El candidat a l’Alcaldia de Llíria per Compromís-MoVe, Paco Garcia Latorre, ha manifestat que “la ciutat necessita un canvi polític, que servisca de revulsiu per a la recuperació de l’economia i de la participació en la gestió i l’obertura d’aquesta a les associacions que formen el teixit social de la ciutat”. Per això, Compromís-MoVe ja ha donat mostra que és possible, amb la configuració d’un Programa Electoral treballat i confeccionat des de la base, Barri a Barri i comptant amb la ciutadania.

En este sentit, el candidat a l’Alcaldia ha destacat que “la funció d’un Ajuntament transparent és la d’entaular diàleg amb les associacions i tenir en compte el seu treball, facilitant a més que la comunicació siga fluïda i que puguen participar en la presa de decisions i propostes de forma directa, donat a conèixer el resultat de les iniciatives que es vulguen dur endavant. Com les sorgides del programa participatiu enllestit a través de les Assemblees Obertes celebrades i de les visites realitzades als barris i urbanitzacions de la localitat”.

Garcia ha conclòs que “volem que els nostres veïns i veïnes coneguen el nostre projecte de Ciutat, integral i integrador, pensat en les persones i adreçat a recuperar l’activitat econòmica, l’ocupació i el benestar social”.

COMPROMIS-MOVE INICIA CAMPAÑA “30 DIAS, 30 PROPUESTAS PARA CAMBIAR LLÍRIA”

 

La Coalición hará públicas de ahora y hasta las elecciones, las propuestas electorales que conforman su programa de futuro para el municipio de Llíria y el bienestar de la ciudadanía.

Desde la candidatura municipal Compromís-MoVe queremos hacer llegar nuestras propuestas de todas las maneras posibles, así pues, además de presentar públicamente el programa electoral, queremos explicar las iniciativas surgidas de la campaña #BarrixBarri, colgarlo a nuestras páginas y hacer una presentación pública. Por eso, a partir de mañana iniciamos la campaña “30 días. 30 propuestas para cambiar Llíria”.

De este modo iremos lanzando cada día una propuesta de las diferente áreas y temáticas que recoge nuestro programa.

El candidato a la Alcaldía de Llíria por Compromís-MoVe, Paco Garcia Latorre, ha manifestado que “la ciudad necesita un cambio político, que sirva de revulsivo para la recuperación de la economía y de la participación en la gestión y la apertura de esta a las asociaciones que forman el tejido social de la ciudad”. Por eso, Compromís-MoVe ya ha dado muestra que es posible, con la configuración de un Programa Electoral trabajado y confeccionado desde la base, Barrio a Barrio y contando con la ciudadanía.

En este sentido, el candidato a la Alcaldía ha destacado que “la función de un Ayuntamiento transparente es la de entablar diálogo con las asociaciones y tener en cuenta su trabajo, facilitando además que la comunicación sea fluida y que puedan participar en la toma de decisiones y propuestas de forma directa, dado a conocer el resultado de las iniciativas que se quieran llevar adelante. Como las surgidas del programa participativo elaborado a través de las Asambleas Abiertas celebradas y de las visitas realizadas a los barrios y urbanizaciones de la localidad”.

Garcia ha concluido que “queremos que nuestros vecinos y vecinas conozcan nuestro proyecto de Ciudad, integral e integrador, pensado en las personas y dirigido a recuperar la actividad económica, la ocupación y el bienestar social”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!