COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

22 d'abril de 2015
0 comentaris

COMPROMÍS ESTARÀ PRESENT EN TOTES LES POBLACIONS DEL CAMP DE TÚRIA ADSCRITES AL PARTIT JUDICAL DE LLÍRIA I TAMBÉ A LA SERRANIA

La coalició duplica el nombre de candidatures i aporta 250 candidats i candidates provinents de partits, plataformes, moviments socials i veïnals.

El portaveu comarcal del Compromís i candidat a l’alcaldia de Llíria, Paco Garcia Latorre, ha explicat avui que la Coalició taronja “en les properes eleccions del 24 de maig estarà present en 14 localitats del Camp de Túria, cobrint el 100% de les localitats adscrites al Partit Judicial de Llíria, així com en les localitats de Pedralba i Alpuente de la comarca de la Serrania”.
Garcia ha indicat que “amb aquesta foto de família donem el tret d’eixida a les eleccions municipals i autonòmiques i ho fem amb unes candidatures que van a propiciar el canvi polític necessari, un canvi que entenem en el seu conjunt, perquè no té sentit circumscriure-ho només a l’àmbit local, sinó que és necessari que aconseguim un canvi polític en coherència tant en els municipis com al govern de la Generalitat”.
“Parlem, per tant, de governs que van a donar-li sentit a aquest canvi, que hauran d’atendre l’emergència social i democràtica que estem vivint i que hauran de retornar la dignitat en les nostres institucions”, ha afegit.
Alhora, Paco Garcia, ha indicat que hi ha hagut una gran participació ciutadana i de moviments socials i veïnals en la confecció de les 16 candidatures, on s’han presentat 250 candidats i candidates disposats a treballar amb valentia per cadascuna de les poblacions i ciutats de les comarques del Camp de Túria i Els Serrans.

Aquestes 16 llistes suposa duplicar el nombre de candidatures respecte de les eleccions de 2011, on la Coalició es va situar com la tercer força política amb implantació en el partit judicial.
El portaveu apunta que “el bagatge de la tasca que ha fet Compromís al llarg d’aquests quatre anys en els municipis i en Les Corts ens dóna l’impuls necessari per presentar-nos forts a aquestes eleccions i per fer-ho amb la confiança i amb el certificat de validesa i garantia de canvi”. “La ciutadania ho va a reconèixer i va a situar a Compromís als ajuntaments i en la Generalitat el proper 24 de maig”, ha conclòs.

COMPROMÍS ESTARÁ PRESENTE EN TOTES LES POBLACIONS DEL CAMP DE TÚRIA ADSCRITES AL PARTIT JUDICAL DE LLÍRIA I TAMBÉ A LA SERRANIA

La coalición duplica el número de candidaturas y aporta 250 candidatos y candidatas que provienen de partidos, plataformas, movimientos sociales y vecinales.

El portavoz comarcal del Compromís i candidato a la alcaldía de Llíria, Paco Garcia Latorre, ha explicado hoy que la Coalición naranja “en las próximas elecciones del 24 de mayo estará presente en 14 localidades del Camp de Túria, cubriendo el 100% de las localidades adscritas al Partido Judicial de Llíria, así como en las localidades de Pedralba y Alpuente de la comarca de La Serranía”.

Garcia ha indicado que “con esta foto de familia damos el pistoletazo de salida a las elecciones municipales y autonómicas y lo hacemos con unas candidaturas que van a propiciar el cambio político necesario, un cambio que entendemos en su conjunto, porque no tiene sentido circunscribirlo sólo al ámbito local, sino que es necesario que consigamos un cambio político en coherencia tanto en los municipios como en el gobierno de la Generalitat”.

“Hablamos, por lo tanto, de gobiernos que van a darle sentido a este cambio, que tendrán que atender la emergencia social y democrática que estamos viviendo y que tendrán que devolver la dignidad en nuestras instituciones”, ha añadido.

A la vez, Paco Garcia, ha indicado que ha habido una gran participación ciudadana y de movimientos sociales y vecinales en la confección de las 16 candidaturas, donde se han presentado 250 candidatos y candidatas dispuestos a trabajar con valentía por cada una de las poblaciones y ciudades de las comarcas del Camp de Túria y Los Serranos.

Estas 16 listas supone duplicar el número de candidaturas respecto de las elecciones de 2011, donde la Coalición se situó como la tercer fuerza políca con implantación en el partido judicial.

El portavoz apunta que “el bagaje de la tarea que ha hecho Compromís a lo largo de estos cuatro años en los municipios y en Les Corts nos da el impulso necesario para presentarnos fuertes a estas elecciones y para hacerlo con la confianza y con el certificado de validez y garantía de cambio”. “La ciudadanía lo va a reconocer y va a situar a Compromís en los ayuntamientos y en la Generalitat el próximo 24 de mayo”, ha concluido.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!